Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nahý muž uvázl v pračce: Pomohl olivový olej

Hasičům na vyprosštění muže z pračky stačilo pár minut.
Hasičům na vyprosštění muže z pračky stačilo pár minut.  (Autor: Youtube.com)
Autor: ČTK - 
6. ledna 2014
12:12

Záchranáři v australském státě Viktorie o víkendu více než čtvrt hodiny vysvobozovali z pračky nahého muže, který se tam ukryl, aby překvapil svou partnerku. K záchraně nakonec pomohl olivový olej. Informoval o tom dnes australský list Herald Sun.

Policie uvedla, že v sobotu odpoledne byla přivolána do města Mooroopna ke kurióznímu případu. Vysvlečený muž zde uvázl v pračce s horním plněním. "Chtěl překvapit svou přítelkyni, až přijde domů, a zasekl se tam," řekl seržant Tim Gleeson.

Na místo kromě policie dorazili i hasiči, lékařská pohotovost a členové záchranného týmu, jimž trvalo 20 minut, než se jim podařilo dotyčného vyprostit. "Mazali ho tak dlouho olivovým olejem, dokud nebyl volný," vysvětlil Gleeson.

Případ se velmi podobá příběhu jedenáctileté Američanky, který se o víkendu rozšířil na internetu. Dívka z Utahu rovněž zůstala vězet v pračce, kam se ukryla při hře na schovávanou. Příbuzní se ji snažili vyprostit s pomocí arašídové pomazánky, ale nakonec museli přivolat hasiče.

rescarot ( 6. ledna 2014 15:13 )

Tak jestli tahle pračka je tou s horním plněním, tak jsem asi ještě nikdy neviděl pračku... Vy pitomci z Plesku, co tak se podívat na fotku????

Zobrazit celou diskusi