Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hnusy na talíři: Tohle jsou blafy roku!

Autor: šim - 
9. prosince 2011
14:42

"To se nedá žrát!" je bohužel jedna z nejčastějších hlášek šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha v pořadu Ano šéfe. To sedí. Podívejte se na přehlídku hnusu z českých restaurací a školních jídelen, kterými se na fotkách pochlubili čtenáři Reflexu a které přihlásili do soutěž Blaf roku.

Redakce Reflex.cz vyhlásila v návaznosti na rozhovor s kulinářským didaktikem Zdeňkem Pohlreichem soutěž o největší blaf, který jste kdy dostali na talíř. A že je to síla. Jídla mnohdy vypadají spíše jako recyklované zbytky a pro jejich autory, kuchaře-kreativce, by měl okamžitě přijet odchyt se svěrací kazajkou.

Bohužel velká část fotek opravdu nechutných jídel pochází ze školních jídelen. Unavené kuchařky začínají a končí s UHO, nebo jim školní rozpočet, dotace a platby od rodičů nedovolí vařit kvalitněji a chutněji, navíc aby to trochu vypadalo. (Škoda, že v době, kdy se v naší školní jídelně podával segedínský guláš s masem s kůží a štětinami, nebyly mobilní telefony s foťákem. Bylo by o fotku víc - osobní pozn. autorky)

Hlasujte na stránkách Reflex.cz a rozhodněte o největším blafu>>>

Pokud jste nestihli fotky do soutěže odesílat, a přesto byste se rádi pochlubili, s heslem Blaf je posílejte na adresu tip@blesk.cz.

blackpepper ( 9. prosince 2011 23:46 )

Taky jsem kuchařka a Zdenka znám osobně. Poslední dobou mu sice sláva vlezla na mozek, ale řemeslu rozumí.

blackpepper ( 9. prosince 2011 23:44 )

Práce redaktora Blesku: CTRL+C a CTRL+V. Kuwa, to byla dneska zase šichta!!!

rozmaryna ( 9. prosince 2011 20:30 )

To jsou strašná žrádla. Nevím, které je nejhorší, nemohu se rozhodnout, pro které hlasovat. Fascinuje mě to žlutý vánoční výblitek, salát Caprese, oběd na dovolené, krupicová kaše, ten zblitek z menzy a spousta dalších

w.mojko ( 9. prosince 2011 18:19 )

Menza VŠE na Italskej neprekoná nikoho a nič...

radelin ( 9. prosince 2011 17:13 )

Podle fotky jsou to opravdu asi blafy.Nicméně jako kuchař jsem sledoval pár pořadů p.Polreicha a konstatuji,že je to obyčejný tlučhuba,který umí akorát nadávat.

Zobrazit celou diskusi