Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejmladšímu dědečkovi je 29 let!

Tatínek se synem? Omyl! Děda s vnukem! Nejmladšímu dědečkovi ve Velké Británii je 29 let (ilustrační foto)
Tatínek se synem? Omyl! Děda s vnukem! Nejmladšímu dědečkovi ve Velké Británii je 29 let (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, šim, Krvs - 
25. ledna 2011
17:35

Věk 29 let je pro mnoho mužů ideální pro početí prvního potomka. To stejně starý Brit je v tomto věku už dědečkem! Jeho 14letá dcera totiž už letos porodí dítě. „Historie se opakuje,“ řekl nastávající dědeček. Sám byl tátou také v době, kdy mu bylo 14.

„To, že je moje dcera těhotná, mě přivádí k zuřivosti. Ale zase na druhou stranu, to, že budu nejmladší děda v Británii, se mi docela líbí,“ nechal se slyšet otec těhotné školačky z Jižního Walesu, jehož identita zůstává kvůli ochraně dívky utajena. Nastávajícím otcem miminka je její 15letý přítel. Dítě by se mělo narodit v srpnu.

„Vím, co bude prožívat. Také jsem si prošel tím samým. Stojíme všichni při dceři a budeme jí se vším pomáhat. Je velice mladá, ale dítě si chtěla nechat. Nebudeme ji nutit k potratu. Nechci, aby nás pak v budoucnu za to nenáviděla,“ citoval britský server Daily Mail jejího otce. 14letá matka ‚radostnou‘ novinu oznámila na Facebooku. Doufá, že bude moci zůstat ve škole co nejdéle.

Rodina o šesti generacích

Nastávající děda měl sám dceru ve 14 letech. Jeho matka ho porodila v 18 letech. Dnes je jí 47 let a bude prababičkou. „Byla v šoku, když jsem jí oznámil novinky, ale teď se už raduje a na pravnouče se už těší,“ řekl děda, který nemá ve vlasech jedinou šedinu.

Také matka dědečkovy matky stále žije. A také její babička, která se narozením miminka stane prapraprababičkou. „Určitě není tolik rodin, kde by bylo žijících šest generací,“ řekl se smíchem 29letý děda.

jakub-moravec ( 27. ledna 2011 07:05 )

Jak to žirafy dělají? Já to nikdy neviděl, ale asi tak jako ostatní čtyřnohá zvířata, krávy,koně, ale žirafa je na vysokých nohách a to mi zdá že je tak dobré přijít k úrazu. Když žirafa žere trávu na zemi, musí se nejdříve široko rozkročit, protože mají vysoké nohy, mají to holt těžký. Ale proč nám to neřekne tady naše žirafí dopisovatelka, ta to ví jak se páří.

jakub-moravec ( 27. ledna 2011 06:48 )

anasyi, tak ty bydlíš na ostrově? A na kterém? V Karibiku? Já by za tebou nemoh, neumím plavat

anasyi ( 26. ledna 2011 15:40 )

no a ted by me tedy zajimalo,jak se ti dva pari,kdyz on ma nohy ve vzduchu

anasyi ( 26. ledna 2011 15:35 )

ne nejsem,ja jsem jenom babicka

anasyi ( 26. ledna 2011 15:34 )

na pustem ostrove ziju,ale davno pred tim,jsem zila normalne ve meste a tam odtamtud pochazi ta prababicka.Neni to cikna,ji se narodila dcera,kdyz ji bylo 16,kdyz bylo jeji dceri 16,porodila holcicku,takze ona byla ve 32 letech babicka,ale jeste k tomu byla i tehotna,sla v babickovstvi na materskou.Jeji vnucce,se narodila holcicka v 18 letech.Takze jeji dcera byla ve 34 letech babickou a ona v 50 prababickou.Tim ze ja ziji na ostrove,ona ve meste v cechach,tak se nevidime

Zobrazit celou diskusi