Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka (11) čtyři dny žila s aligátory!

Jedenáctiletá dívka z Floridy strávila čtyři dny s aligátory...
Jedenáctiletá dívka z Floridy strávila čtyři dny s aligátory...  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, han - 
15. dubna 2010
20:56

Jedenáctiletá Nadia Bloom z Floridy miluje přírodu. Občas vezme videokameru a jde točit. Minulý týden ji však její vášeň málem stála život. Uvízla totiž v bažině plné aligátorů. Strávila tam čtyři dny. Zázrak přišel v podobě místního domorodce, který přivolal pomoc…

Nadia byla silně dehydrovaná, ale jinak vyvázla pouze s několika škrábanci. „Kdybych věřil na zázraky, tak je to právě teď,“ prohlásil jeden z policistů.

Dívka se vydala natáčet minulý pátek. Asi šla až příliš daleko, zabloudila v hlubokých lesích poblíž floridského Longwoodu a následně uvízla v močálech. Právě tady se to aligátory jen hemží. Rodiče sice zalarmovali policii, ale ta pátrala marně. Až po čtyřech dnech objevil Nadiu místní obyvatel. Všiml si, že leží vysílená uprostřed bažiny. Přivolal pomoc. Nad hustý porost stromů roztáhl toaletní papír, aby určil přesné místo, kde má vrtulník hledat. Záchranářům nakonec trvalo dvě hodiny, než ji ze zajetí vyprostili.

Nadia už prý ani nevěřila, že ji někdo najde. Nešetřila slovy chvály a díků na adresu všech, kdo jí pomohli

e.44 ( 16. dubna 2010 21:02 )

A víš že mě to u tebe aapricot nepřekvapuje Pokud si dobře pamatuju, tak už při plánování odjezdu na pustý ostrov jsi měla dobré nápady.

aapricot89 ( 16. dubna 2010 03:33 )

z jakeho kmene byl ten floridsky domorodec a dale by mne zajimalo, jestli domorodci na Floride chodi uplne nazi a nebo nosi male zasterky. Ja,v pripade, ze chodi nazi, bych se na ne rada jela podivat

Zobrazit celou diskusi