Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Útok hackera: EU vedl Mr. Bean!

Španělský premiér je podle svých kritiků nápadně podobný Mr. Beanovi.
Španělský premiér je podle svých kritiků nápadně podobný Mr. Beanovi.  (Autor: AFP)
Autor: rvs, INT - 
5. ledna 2010
16:56

Evropskou unii vedl Mr. Bean! Aspoň podle oficiálních internetových stránek španělského předsednictví EU, které se v pondělí staly terčem útoku neznámého hackera.

Vtipálek na titulní stránce nahradil premiéra José Zapatera známým popletou Mr.Beanem, kterého ztvárnil britský komik Rowan Atkinson. S charakteristickým připitomělým výrazem navíc Mr. Bean celé ráno zdravil překvapené návštěvníky webu slovy „Hi There“ (Nazdárek).

Socialista Zapatero nebyl k Mr. Beanovi přirovnán poprvé. Podle svých kritiků je totiž britskému neumětelovi výrazně podobný.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

anasyi ( 7. ledna 2010 21:27 )

pp10,ja jenom ze kvilis,jako by si zila ve Spanelsku.Asi nevis o cem pises,tak si po sobe precti prispevky.A docela me udivuje,ze tvoje slovni zasoba,je tak kratka na argumenty.Hod neco do placu,pokud mi chces neco tajne sdelit,tak se muzem bavit catalano,nebo casteano?

pp10 ( 7. ledna 2010 20:40 )

Cha cha blejes akorát Ty a proc bych se mela kam vracet?????

anasyi ( 7. ledna 2010 14:34 )

urcite by jste nemuseli u doktora platit 30,-kc atd.,socialni davky by dostavali lidi,kteri maji odpracovano,kdo nepracuje tak nema,zaplatil bys byt,leasing a jeste by si zil,policie by vyvolavala respekt,atd.,ja si myslim,ze by to nebylo spatny ne?

anasyi ( 7. ledna 2010 14:28 )

kdo te nuti,aby jsi zil ve Spanelsku?Nebo taky patris k tem,pokud nemuzou nekde neco vydrbat do mrte,tak je nespokojeny a pro neho jsou Spanele k@urvy?

anasyi ( 7. ledna 2010 14:25 )

co to tady blejes za nesmysli?Pokud vlada Cr,dostane alespon ceskou republiku na uroven Spanelska,lidi budou mit pocit ze zijou.A potom,pokud se ti ve Spanelsku nelibi,tak se muzes preci vratit ne?

Zobrazit celou diskusi