Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žena sama odoperovala vlastní kočku

kočka
kočka  (Autor: Jiří Čada, ilustrační foto)
Autor: ČTK, šim - 
3. září 2009
11:01

Na veterinářku si musela zahrát Švédka, jejíž kotě mělo problém s kýlou. Nenašla totiž veterináře, který by zvíře operoval.

Přestože podle agentury APA své kočce nejspíš zachránila život, hrozí jí až dva roky vězení. Žena hledala pro své kotě veterináře, ale nedařilo se jí to. Protože zvíře trpělo, vzala tišící mast, nůž, jehlu a nit a pustila se do operace kýly. Zvěrolékař později konstatoval, že kočku zřejmě svým zákrokem zachránila.

Radost šťastné majitelky ale netrvala dlouho. Příslušné instituce ji totiž udaly. Žena tak nejspíš skončí před soudem. Za to, že vztáhla ruku na zvíře, jí hrozí až dvouleté vězení.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

petryska ( 3. září 2009 19:58 )

Švédsko jsem považovala za civilizovanou a liberární zemi, ale proč jí chtějí jako soudit????to je do nebe volající krávovina....já krmila kotě sunarem, když moje angora odmítla ho kojit, chcíplo i přes mojí péči, takže bych šla taky do vězení????

paila ( 3. září 2009 18:53 )

leo444 ( 3. září 2009 18:20 )

z článku je vidět,že ve švédsku už jsou s blbostí mnohem dál než my,trestat někoho,že pomohl vlastí kočce,to u nás občas jestě na člověka který myslí zdravou selskou hlavou natrefíte,no ale moc dlouho už to nebude asi trvat,tipuju,už i u nás se dobro začíná tvrdě trestat zlem.

miskaa13 ( 3. září 2009 11:36 )

Jábych to nedokazala

petraostrava ( 3. září 2009 11:24 )

Vidíte ten rozdíl? Tady ženě hrozí dva roky vězení,když se snažila zvířeti pomoct,ale když u nás někdo utýrá zvíře k smrti,tak dostane leda podmínku.. Tak kde to žijem?

Zobrazit celou diskusi