Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

První půjčovna svatebních oblečků pro psí miláčky

Autor: puk - 
23. února 2009
05:00

Chystáte svatbu a rádi byste se pochlubili svým psím miláčkem? Tak teď ho dokonce můžete i stylově "oháknout"! Blesk totiž objevil psí salon, který nabízí i půjčovnu psích svatebních a společenských šatů.

A že se to může zdát někomu bizarní? To záleží na každém páníčkovi. Každopádně za třídenní půjčovné zaplatíte až 1500 korun!

„V katalozích psích oblečků sice několik kousků svatebních oblečků bylo, nabídka ale vypadala dost omezeně a neměnila se,“ řekla Blesku Kráslová.

A tak začaly hledat firmu, která by společenské a svatební šaty pro psí miláčky šila ve velkém. Ale narazily... „Nikdo nám to neušil tak, jak jsme si samy představovaly. Nakonec jsme sedly s Karolínou ke strojům a začaly šít samy,“ směje se Helena Chlumská.

Posléze však ženy našly paní, která jim šaty šije. Pro fenky je ideální satén a krajka, pejsci si pak mohou vybrat slušivý smoking. Některé šaty a doplňky jsou v obchodu i ke koupi, další se půjčují. Ale nic netrvá věčně. Podle Karoliny Kráslové vydrží jeden obleček tak tři půjčky a putuje do koše. Psíci se s ním totiž rozhodně nemazlí…

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi