Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dárek pro ženu? Vibrátor Obama!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jho - 
2. listopadu 2008
05:00

Už za dva dny si Američané zvolí nového prezidenta. Svou troškou přitom ke kampani přispěli i obchodníci-vtipálkové. Demokrat Barack Obama už tak není pouze žhavým kandidátem na prezidenta, ale také tváří nové značky vibrátoru!

Obličej republikána Johna McCaina pro změnu zdobí krabičku prezervativů. Obětí vynalézavých obchodníků se stala i McCainova kandidátka na post viceprezidentky Sarah Palin.


Barack Obama: Panenka
Kde ho najdete: www.herobuilders.com
Aby ani děti nepřišly zkrátka, objevily se na trhu panenky s obličeji kandidátů. Pokud si však myslíte, že panenky mají po vzoru politiků nesportovní postavu a hodně 'vyjedený pupek', budete zklamaní. Například figurka demokrata Baracka Obamy má krásně vypracované tělo a slušivé plážové kraťasy

.

244918:gallery:true:true

Barack Obama: Vibrátor
Kde ho najdete: www.headostate.com
Měří devatenáct centimetrů a váží 400 gramů. Má zlatou barvu a je na něm vyrytý obličej Baracka Obamy. Na první pohled by si asi nikdo netroufal tipnout, že se jedná o sexuální pomůcku pro dámy. Na ten druhý už ale umělý penis přehlédnout nejde. Tato neobvyklá hračka do ložnice se dá koupit za 350 korun. Stejná firma chystá i vibrátor s tváří nynějšího amerického prezidenta George Bushe.

244921:gallery:true:true

 

John McCain: Figurka
Kde ji najdete: www.entertainmentearth.com
I kandidát John McCain se může chlubit celou řadou figurek a panenek s jeho podobiznou. Od velkých svalnatých 'Kenů' až po malé figurky připomínající socialistické 'igráčky'. Figurek s obličejem Baracka Obamy je však na výběr větší množství. Hračku s obličejem McCaina může mít každý, kdo je za ni ochoten zaplatit v přepočtu zhruba 210 korun.

244927:gallery:true:true

Sarah Palin: Gumová panna
Kde ji najdete: www.topcosales.us
Kdo našel zalíbení v Sarah Palin, která kandiduje na McCainovu viceprezidentku, může si pořídit známou sexuální hračku s její podobou. Dá se koupit za zhruba 350 korun. Kdo ale někdy viděl takto lacinou gumovou pannu, jistě si dovodí, že provedení bude nevalné.

244919:gallery:true:true

John McCain: Kondom
Kde ho najdete: www.mccaincondoms.com
McCainovy kondomy nabízejí větší bezpečnost než tajné služby. Tak přesně touhle větou se snaží přilákat zákazníky reklama na prezervativy, jejichž krabičku zdobí podobizna Johna McCaina. Kondom utahující si z nadcházejících voleb je samozřejmě trochu dražší než jeho 'obyčejní kolegové'. Vyjde na zhruba 90 korun. U stejné firmy se dá pořídit i prezervativ s obličejem McCainova konkurenta Baracka Obamy.

244922:gallery:true:true