Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kim Čong-un se utápí v luxusu: Lid pojídá vlastní děti!

Autor: so - 
28. ledna 2013
18:21

Z hladu vykopávají ze země mrtvoly a dokonce pojídají vlastní děti! Tak podle reportérů Sunday Times vypadá situace v Severní Koreji kde po katastrofálním suchu, které zničilo úrodu, panuje hladomor. Vypasený vůdce zuboženého lidu Kim Čong-un (30) si přitom žije v sotva představitelném luxusu...

Podle zpráv v britském tisku zemřelo jen v posledních týdnech hladem na 10 tisíc Korejců! Počet případů kanibalismu v »komunistickém ráji« neustále narůstá. „Stalo se už, že rodiče zavraždili a snědli své děti. Hlad dokáže z lidí udělat opravdu neuvěřitelné stvůry,“ píší Sunday Times.

Poté, co jedna Korejka z provincie Hwanghae odjela na služební cestu, odhodlal se její manžel k šílenému činu. Zabil a částečně snědl své dvě děti, dceru a syna. Když se žena vrátila domů, jen v klidu konstatoval: „Měl jsem maso.“ Žena okamžitě zavolala policii, kanibal byl zatčen a později popraven.

Další vyšetřování ukázalo, že muž nejprve zabil starší dceru a později i syna. A policie skutečně objevila okolo domu zbytky dětských těl.

To však zřejmě nepřidělává vrásky prezidentu Kimovi. Ten vypadá na posledních snímcích velmi blahobytně, naducané tvářičky svědčí o tom, že má jídla ne dostatek, ale přímo přebytek. Ty nejvybranější delikatesy si jako jeho otec Kim Čong-il (†69) nechává za ukrutné peníze svážet z celého světa...

Místo, aby zajistil základní obživu pro svůj zubožený lid, raději dal miliony do vývoje nových raket, aby ukázal »hříšné Americe« svou sílu.

damienk ( 29. ledna 2013 18:52 )

Jste všichni idioti .

makmark ( 29. ledna 2013 03:02 )

 Tyhle rafinované články mají především za cíl ukonejšit okrádaného ovčana, že jinde je to mnohem horší, aby se cítil, že je nóbl společnost a Čížková mu může s jeho hadry poradit. O to tu běží. Hlavně Nečase a jeho partu nechat v klidu řádit.

lauratiger ( 28. ledna 2013 23:33 )

Možná by to měli opravdu zvážit v parlamentu, já bych tam poslala tři odvážné chlapíky jako symbol Dlouhého, širokého a bystrozrakého. Jasná volba padá na Jana Bubeníka (obzvlášť po jeho zkušenosti z Kuby, Okamura, aneb krev dědů není voda a třetí do party Drábek, ten se neštítí ničeho, a aspoň se naučí rychle běhat, až ho vyhládlí Korejci budou honit jako krysu).

lauratiger ( 28. ledna 2013 23:23 )

Mohli namísto letáků a placek dát radši voličům řízek nebo kaviár. Pak se mohli voliči s plným žaludkem v klidu rozhodnout, kým se nechají zkorumpovat. A při počtu kandidátů to nemuselo být marné. Ty jejich plky jsou stejně k ničemu. Buď politiku sledujete, takže víte své, nebo vás nezajímá, tak to stejně nepomůže. No a volit podle toho, kdo za vámi stojí? Jedna Bohldalka je možná víc, než celá zbylá umělecká fronta, jak vidno.

lauratiger ( 28. ledna 2013 23:13 )

Třeba by se stal druhým nejváženějším občanem hned za Kim Čong - unem, jestli to berou podle tloušťky. Nejlepší bylo, když umřel Havel, jak zároveň zemřel Kim Čong - un, a paralalně se vysílaly ty kvílející davy. No, měli bychom přidat. Tedy Havla tím nechci nijak znevažovat, jen to bylo tragikomické. Zemřel nám bývalý prezident, a pořád jsme poslouchali něco o pohřbu Kim Čong - una.

Zobrazit celou diskusi