Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zrůdní rodiče drželi syna (†13) rok v psí kleci, nakonec ho ubili

Christian Choate (†13) nedokázal pochopit, proč ho nikdo nemá rád.
Christian Choate (†13) nedokázal pochopit, proč ho nikdo nemá rád.  (Autor: Lake County Sheriff's Office)
Autor: oj - 
4. května 2012
18:15

Otec a nevlastní matka zavřeli svého syna do psí klece, jíst mu dávali jen výjimečně, bili ho a ponižovali. Christiana Choatea (†13) z Indiany umučili. Jeho tělo našel sousedův pes v mělkém hrobě.

Nevlastní matka malého chlapce Kimberley Kubin (46) se k týrání přiznala a rozhodla se svědčit proti otci Christiana, Rileymu Choateovi. Hrozí jí až 35 let vězení. Otec byl obviněn z vraždy a obžaloba pro něj žádá trest smrti.

Po několikaletém týrání chlapce zamkli do metr vysoké psí klece. Podle macechy ho v ní drželi déle než rok. Krmili ho pouze asijskými nudlemi.

O týrání podle vyšetřovatelů vědělo dalších 12 lidí z okolí. Nikdo však neměl snahu na otřesný případ upozornit policii. Pouze jedna sousedka dvakrát volala na sociálku. „Když sociální pracovnice přijela, Kimberley  pouze vyšla z domu, něco jí řekla a ta žena zase odjela. Ani se nešla podívat dovnitř,“ tvrdí sousedka.

Christiana otec nakonec ubil k smrti. Nikdo po něm nepátral. Nikomu nechyběl. Dokud sousedův pes náhodně nenašel jeho tělo zakopané v mělkém hrobě před domem. Soudní lékař označil za příčinu jeho smrti vnitřní krvácení, způsobené mnohačetnými zraněními.

matozita ( 16. června 2012 01:03 )

bodaj by obaja... zasluzia si to najhorsie.. nepochopím ,ako mohol niekto taky kruty a bezcitny clovek mat taketo krasne dieta a potom ho mučit.. je to hroznéé je mi s toho zle...

papik ( 5. května 2012 10:20 )

Kde já jsem tu fotku jen viděl? Jo, tak tohle se stalo už někdy na jaře roku 2009... Souhlasím, že je to hrozné, ale proč tu není datum? To už nám začíná okurková sezona?

janulac ( 4. května 2012 23:46 )

Rajče ( 4. května 2012 21:55 )

Chudinka klučík, co by za něj spousta bezdětnejch lidí dala... Pro ty dvě *** vyžraný je trest smrti moc mírnej, nechala bych je do konce života v těch klecích o asijskejch nudlích, zmetky.

zelena.karkulka ( 4. května 2012 21:45 )

zajímavá rodina a komunita

Zobrazit celou diskusi