Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chantal (†11) zabily drogy: Otec plakal nad jejím hrobem

Nad rakví Chantal plakal i její biologický otec
Nad rakví Chantal plakal i její biologický otec  (Autor: Reprofoto bild.de, youtube.com)
Autor: INT, lm, Kjos - 
7. února 2012
16:38

Úterním pohřbem skončil tragický příběh malé holčičky Chantal (†11), která zemřela na předávkování metadonem. Za vážným pochybením stojí sociálka, která se nestarala o to, jak vypadají poměry v pěstounské rodině, kam ji poslali. Policie sociálku i pěstouny vyšetřuje.

Případ malé holčičky otřásl Německem. Chantal byla odebrána matce a sociálka ji umístila do pěstounské rodiny, kde se měla mít lépe. Jenže nová rodina Chantal štěstí vůbec nepřinesla, už od začátku si z ní rodiče dělali služku a nestarali se o ní.

Aby toho nebylo málo, ukázalo se, že pěstouni byli závislí na drogách. Chantal chtěla z rodiny pryč, jenže sociálka ji nepustila. Rodinu v posudcích vychvalovala. Okolí vědělo, že jde o feťáky, kteří ji adoptovali jen kvůli výživnému. Chantal se kvůli jejich hrubé chybě předávkovala metadonem.

V úterý se konal její pohřeb. Holčička byla pohřbena v bílé rakvi. Jen hrstka truchlících byla na pohřeb pozvána. I tak lidé zmařený dětský život oplakali. Mezi nejvíc truchlící patřil zajisté její biologický otec, ke kterému chtěla Chantal z pěstounské rodiny utéct.

arigato ( 8. února 2012 09:16 )

Nemusíme chodit daleko na zastoupení czechinvestu odjela do Tokia příležitostná sprejerka a její druh provozovatel diskoték a přílžitostný feťák. Koho asi vychovají takovýto lidé.

v.hyp ( 7. února 2012 18:07 )

Otec plakal nad jejim hrobem...necetla jsem nikde niz, ze by byl uveden duvod, proc nezustala v jeho peci, mohl prijit o praci, bydlet na ubytovne...nevim...ale truchlil, kdyby ji mel v pazi, tak asi nad jejim hrobem neplace...

eillenn ( 7. února 2012 17:52 )

Jo a takoví lidi jsou mezi námi Já bych je zavřela doživotí,i ty sociální pracovníky

margarethka ( 7. února 2012 17:39 )

otřesný- ale je vidět, že se takové hrůzy dějí i jinde. ne jen u nás, jak hodně lidí nadává

klop ( 7. února 2012 17:06 )

V RAKVY ??????

Zobrazit celou diskusi