Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policista byl podezřelý ze zneužívání nezletilé, kolega ho zastřelil!

Alberto Covarrubias byl zastřelen, když ho odváděli do vazby kvůli podezření ze zneužívání nezletilé
Alberto Covarrubias byl zastřelen, když ho odváděli do vazby kvůli podezření ze zneužívání nezletilé  (Autor: Police of Santa Maria)
Autor: evak, INT - 
1. února 2012
21:47

Policista ze Santa Marii v Kalifornie Alberto Covarrubias (29) byl podezřelý ze zneužívání nezletilé. Případného trestu se už ale nedočká, jeho kolega a nejlepší kamarád ho na konci sobotní směny nešťastnou náhodou zastřelil.

Tři týdny předtím šel Matt Kline Covarrubiasovi za svědka na svatbě, v sobotu ho zabil. Albertova rodina se už vyjádřila, že ho pohřbí bez policejní pocty.

Nejspíš za to může fakt, že zároveň probíhalo vyšetřování jeho možného sexuálního vztahu se sedmnáctiletou dívkou, která byla u policie v programu pro mladistvé, již mají zájem o boj se zločinem v rámci své budoucí profese. V Kaliforrnii je pohlavní styk povolen od osmnácti let, pokud je mezi osobami vyšší věkový rozdíl než tři roky.

Dívka po krátké době začala být v rámci vyšeřování odposlouchávána. Alberto se s ní raději rozešel. Napsal jí sms jako: "Nenechám se zavřít!" nebo "Radši se zabiju." Po jednom krátkém telefonátu s dívkou si pro něj přišli dva seržanti. Covarrubias se bránil. Chtěli mu vzít zbraň. Zazněly čtyři výstřely do prázdna,  pátý však Alberta zabil.

Ani svatba nezabránila vztahu s nezletilou

Covarrubias měl k ženám zvláštní vztah. Před třemi týdny si vzal ženu, kterou si vzal pouhých 13 měsíců poté, co jeho první manželka spáchala během rozvodových tahanic sebevraždu. Nic mu ale nebránilo ve vztahu s nezletilou.

Jeho otec ale odmítá obvinění uvěřit. "Byl to dobrý policista. Vždycky se jím chtěl stát. A teď je jeho jméno vláčeno blátem," řekl na Albertovu obranu.

lipno ( 2. února 2012 10:48 )

Co oči nevidí... Vražda tam ale vyjde levněji

lipno ( 2. února 2012 10:46 )

Tak je blb jen pesanglický, redakci se omlouvám

lipno ( 2. února 2012 10:44 )

Zkouška na Němcové: Babička šukala po světnici. Prošlo?

lipno ( 2. února 2012 10:42 )

Redakci křivdíš, tamnější "redaktoři" asi nikdy nečetli Babičku, kde se toto slovo vyskytuje běžně. Mimochodem, kdysi bylo vyhvězdičkované i slovo knihovna

alisy ( 2. února 2012 10:26 )

Zobrazit celou diskusi