Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Bavila se s přítelem po skypu, přitom topila dceru (†1)!

Ilustrační foto. Žena se bavila s přítelem po skypu, mezitím vraždila dceru
Ilustrační foto. Žena se bavila s přítelem po skypu, mezitím vraždila dceru  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
7. ledna 2012
08:43

Každý rodič má své výchovné metody. Nikoho by však nenapadlo topit své dítě v kyblíku s vodou. Až na Norku Yasmin Chaudhry (26), kterou svou roční dceru tímto způsobem v říjnu 2010 usmrtila. Při tomto hrůzném činu se navíc bavila přes Skype se svým britským přítelem.

Chaudhry vypověděla, že ji dcera neposlouchala, tak ji chtěla nějak potrestat. Vybrala si k tomu právě kyblík s ledovou vodou. Nezapomněla uvést, že tento krok s přítelem prodiskutovali a on jí řekl, ať to udělá.

Když holčička upadla do bezvědomí, žena hned zavolala záchranku. Nebylo jí už ale možné pomoci. Druhý den byla dívenka prohlášena za mrtvou. Lékařům i policii matka řekla, že dcera do kyblíku spadla náhodou. Zprvu byla Chaudry zatčena za podezření z nedbalosti, ale teď už čelí předběžnému obvinění z vraždy.

Muže zatím nevyšetřují

"Bylo to dlouhé vyšetřování. Konečně se přiznala až v říjnu 2011," řekla norská policejní prokurátorka Kristin Rusdel. Jméno britského partnera zatím nebylo zveřejněno ani se neobjevuje v žádných vyšetřovacích dokumentech. Oslo však už požádalo Scotland Yard, aby byl prošetřen.

Chaudhry je nyní ve vazbě. Soud proběhne 4. února. Její pětiletý syn jí byl okamžitě po incidentu odebrán  péče. Otec holčičky od rozchodu z matkou žije v Pákistánu. "Byl samozřejmě v šoku," řekl jeho právník

blooroses ( 7. ledna 2012 11:27 )

Bleskáči, opisujte to z těch Novinek pořádně. Žádná Norka, ale Pákistánka žijící v Norsku. A co další fakta? To už se vám nechtělo opisovat? To už je na Vás moc dlouhý?

01380138 ( 7. ledna 2012 11:14 )

asi se musela přiznat

Zobrazit celou diskusi