Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milovala propuštěného vraha, sama se málem stala jeho obětí

Žena byla třikrát střelena šípem z kuše
 (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, zun - 
4. ledna 2012
21:09

Nicole Dill svého tyrana potkala v kavárně. Jejich zpočátku idylický vztah se zakončil na jednotce intenzivní péče. Tam byla žena převezena po té, co ji její partner unesl, znásilnil a třikrát střelil.

Potkali se v kavárně, našli společnou řeč a po čase spolu začali chodit. Po pár měsících ale zdánlivá dokonalost vymizela. Nicole Dill si začala všímat, že s jejím partnerem není vše v pořádku. Bohužel na to přišla pozdě.

Idylický vztah vzal brzy za své

Roland se zpočátku choval naprosto normálně. Až časem se přihlásila jeho chorobná žárlivost. Vyžadoval od Nicol, aby s ním trávila veškerý její volný čas. K žárlivosti se přidalo i bezmezné sobectví. Tvář, kterou Nicole zpočátku ukazoval, jeho laskavost, obětavost a trpělivost, vzaly za své.

Nicole by jistě nenechala zajít situaci tak daleko, kdyby věděla, že její partner je propuštěný trestanec. Ronald byl totiž odsouzen na 12 let za vraždu ženy.

Po rozchodu přišel pokus o vraždu

Nicole dohnal psychický teror jejího partnera k nevyhnutelnému rozhodnutí - chtěla se s ním rozejít. Napsala mu e-mail, kde vyjádřila své pocity. V té chvíli se naplno objevil Rolandův potlačovaný vztek a agrese.

"Roli", jak ho Nicole nazývala, ji unesl. Svou partnerku brutálně znásilnil a mučil. Nakonec na ni několikrát vystřelil z kuše. Se svými pocity se svěřila deníku Bild.de: "Slyšela jsem cvaknutí a během zlomku vteřiny jsem měla v těle zaražený šíp. Pohled na prázdnotu v jeho očích si s sebou ponesu navždy,".

Pak se stalo něco, co zraněné ženě zachránilo život. Jak ležela v kaluži krve, všimla si, že Roland je pod vlivem prášků a mluví po telefonu se svým terapeutem. Nicole využila příležitosti a začala volat o pomoc. Z posledních sil svému trýzniteli utekla. Když se dostala do nemocnice, byla jen krůček od smrti.

Nyní je Nicole zaměstnaná jako telefonistka na lince, která poskytuje podporu týraným osobám. Pro ženy, které jsou k ní přepojeny má jasnou radu: O pomoc je třeba požádat už při prvních příznacích.

Zobrazit celou diskusi