Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kanibalismus v hlavním vysílacím čase: Moderátoři navzájem jedli své maso

Video se připravuje ...
Autor: INT, shp - 
21. prosince 2011
17:43

Nizozemsko je země proslulá svou tolerancí. Prostituce je tam legální stejně jako omezená distribuce marihuany. To, co včera odvysílala místní televizní stanice BNN, však nemá ani v této zemi obdoby. Dva televizní moderátoři totiž v pořadu pojídali navzájem své vlastní maso.

Kanibalismus v hlavním vysílacím čase? Na kontroverzní stanici BNN ano. Televizní moderátoři si v rámci nového pořadu Proefkonijnen (pokusná morčata) nechali dobrovolně odoperovat kus masa.

Dennis Storm (25) podstoupil malý chirurgický zákrok, při němž mu byl odstraněn kus hýždě. Valerio Zeno (27) si nechal odstranit zase kousek břicha. Maso pak orestoval šéfkuchař na oleji přímo v samotném pořadu. Oba si pak na částech svého těla pochutnali před televizními kamerami, chuť však ani jeden nekomentoval.

„Je to zvláštní, dívat se do očí přítele a přitom žvýkat jeho břicho,“ popsal zážitek Dennis Storm. Oba se ale shodli, že na chuti lidského masa není nic neobvyklého. Svého rozhodnutí ani jeden z nich nelituje. Postihu za kanibalismus se nebojí. V Nizozemsku totiž pojídání lidského masa není nelegální a oba v pořadu vystoupili dobrovolně.

elyza ( 23. prosince 2011 11:23 )

teď trochu nechápu... Né že bych chtěla jít někoho, ale nepřijde mi to až zas tak úchylné či zvrácené... nezvyklé to ano, ale jsou části světa, kde se lidé navzájem pojídají a nikdo v tom tak velký problém nevidí, to my, kteří jíme zvířata( někdy i v syrovém stavu s přidáním koření)a s grácíí je napichujeme na vidličky si říkáme co je a co není zvrácené? To co je u nás neobvyklé, je někde naprosto běžné. Nemusí se nám to líbit, ale tak to je, Když v 90. létech sem pronikla informace o tom, že na druhé polokouli jedí cvrčky a červy...tak byla podobná doskuze, o lidech, kteří to chtěli zkusit, a též byla volená podobná slova. Sakra, řeší se tady naprosto legální nezvyklá věc, kdy si 2 kluci nechali osmažit svoje části těla a pak je snědli...Nikomu neublížili, nikoho nenutili, aby je jedl, a ani aby se na ně koukal, všichni mohli kanál snad přepnout...

keanwood ( 22. prosince 2011 14:36 )

Vážení novináři.Je to zrůdnost psát o této zvrhlosti.Tohle zveřejnit, tak to mi připadá jako příprava na III světovou válku.Aby si lidi zvykali,že se dají jíst i lidi, až nebudou jiné potraviny. Hnus, hnus,hnus.

marie60 ( 22. prosince 2011 07:57 )

Dobré ránko Tohle je vážně dost nechutné.Něco jiného je , když jsou lidi odříznuri od světa při nějaké katastrofě a nemají co jít, to se z nich stanou kvůli přežití i lidožrouti.Vzpomínám si na jeden film, kdy spadlo někde v zasněžené pustině letadlo a lidi z nedostatku jídla požírali mrtvé lidi. Byl to asi americký film podle skutečnách událostí. Čert ví, jak bychom se i my zachovali. Je to hrozné, kdybych třeba měla požírat někoho známého

brekekesalami ( 22. prosince 2011 01:08 )

 Velebnosti...

leninos ( 21. prosince 2011 23:57 )

Miluju černý humor, žádná prča ani trapas mi není cizí, ale tohle jsou jen úchylný a vypočítavý mrdky.

Zobrazit celou diskusi