Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zabil soudkyni Marínu: U soudu se rozplakal

Autor: INT, zun - 
12. prosince 2011
19:52

Vyšetřování ukázalo, že řidiči obou vozidel, jejichž srážka kolize zavinila smrt soudkyně Maríny (†34), nesou stejnou vinu. Muž, který řídil BMW pokorně přijal rozsudek již vloni. Řidič audi se však odvolal a tvrdil, že zákon nepřestoupil. Nyní se při své obhajobě u soudu rozplakal.

Vladislav C. si pořád stojí za svým. Tvrdí, že do křižovatky vjel na zelenou a je nevinný. Když dnes na prešovském okresním soudě vypovídal o své nevině, rozplakal se.

Když se dvě auta střetla, jedno z nich bylo odmrštěno. Vozidlo dopadlo na místo, kde stála košická soudkyně Marína. Ta u sebe měla i své miminko, syna Milánka. Žena ho kryla svým vlastním tělem a dítě jako zázrakem přežilo.

Za její smrt jsou podle prokurátora zodpovědni oba řidiči, kteří jeli na červenou. Muž z BMV Miroslav B. (52) si svůj trest již odpykává a ihned po nehodě vyjádřil svou lítost. Řidič audi Vladislav C. (36) se odvolal a tvrdil, že za nehodu nemohl a na červenou nejel. Tvrdil, že semafor byl špatně seřízený.

Znalci nyní objasnili, že oba řidiči museli jet na červenou. Jeden z expertů vysvětlil, že semafory jsou seřizovány mikroprocesorem, který je přesný na tisícinu vteřiny.

tuba24 ( 13. prosince 2011 04:29 )

navychodnom slovensku jazdia jak prasce ... bol som tam 3/4 roka a bezne orandzova - idu, cervena, 2 auta idu, ja zastanem a zamnou namna trubia aby som este siel

Zobrazit celou diskusi