Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je otec, který na ulici popravil svou třináctiletou dceru

Autor: INT, jsim, Kšim - 
8. prosince 2011
13:28

Městečko Stolzenau v Dolním Sasku se vzpamatovává z hrůzné tragédie- rodinné spory zde vyvrcholily vraždou. Otec Ali Barakat (35) popravil svou vlastní dceru Souzan (13) přímo na ulici střelou do hlavy. Nyní je na útěku, policii uniká v modrém Golfu a je stále ozbrojený.

Tragédii předcházely opakované hádky v rodinně kurdských přistěhovalců. Souzaniny spolužáci vypověděli, že dívka mnohdy přišla do školy s monoklem či modřinami. Neustálý teror ze strany otce se rozhodla vyřešit po svém. Přestože nebyla dcera ještě dospělá, odmítala po přetrvávajících rozporech dál žít se svou rodinou a v létě se odstěhovala.

V pondělí odpoledne se však měla rodina opět sejít, aby celou záležitost prodiskutovala s odpovědnou sociální pracovnicí. Otec však na schůzku dorazil i s nabitým revolverem v rukávu...

"Mezi otcem a dcerou byly dlouhodobě nesrovnalosti. Měly se začít řešit na půdě úřadu pro mladistvé," řekla deníku Bild.de místní policejní mluvčí. K tomu však již nedojde. Když dorazily obě strany na setkání, vytáhl na nic netušící dceru její otec zbraň a několikrát ji střelil.

Ohledání těla odhalilo, že vraždící otec trefil svou dceru šesti kulkami. Zasáhly ji do hlavy, krku a hrudníku. Žákyně sedmé třídě padla mrtvá na chodník. Její otec okamžitě uprchnul. Do pátrací akce byly nasazeny i vrtulníky. Muže, který chladnokrevně popravil své dítě, hledají stovky policistů.

Matka, která masakru vlastního dítěte přihlížela, se zhroutila. Na místě tragédie se schází lidé ke společné modlitbě, hoří zde svíčky a leží tu květiny.

ernisek ( 9. prosince 2011 14:13 )

nutelka0 ( 9. prosince 2011 02:10 )

Tvoji fotku ani videt nemusim a je mi jasny,ze mas v hlave nas**rano.

bugina18 ( 8. prosince 2011 18:30 )

tak ty seš dobře vylízanej! Přečti si ten článek znovu a představ si, že tě zabije tvůj vlastní táta.

Xeen ( 8. prosince 2011 17:39 )

http://scienceblogs.com/scientificactivist/2007/03/study_finds_alcohol_and_tobacc_1.php Asi takhle, zalezi na tom "jak" se dana studie interpretuje. Neminim se hadat, zda je nebezpecnejsi "tolerovana droga" nebo "netolerovana droga". Paradox je ze jedna je povolena a druha ne. Coz budi zdani ze jedna je "malo nebezpecna" kdyz je povolena. U marihuany je minimalne prokazano kladne pusobeni ve forme masti na artritidu.Alkohol v urcitem mnozstvi je prokazatelne dobry na obehovou soustavu. O podobnem kladnem ucinku cigaret nevim. Stredovekem se zabyvam pres 25 let a fanaticti verici krestanstvi z te doby se od soucasne fanaticke islamske mensiny (vetsina tak fanaticka opravdu neni) se lisi pouze pouzitymi technologiemi. A jednotlivci s cirkvi (i katolickou) vymytymi mozky ji proti svym nejblizsim pribuznym aplikovali uplne stejne zanicene. Jen to holt tehdy nebezelo temer v primem prenosu na Blesku ani na Nove. Inkvizitori se posilali na vlastni deti, vlastni rodice, sourozence.

jany ( 8. prosince 2011 17:29 )

ale ale

Zobrazit celou diskusi