Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

CNN tvrdí: Egypťani obchodují s lidskými orgány!

Jedna z mrtvol nalezených v masovém hrobě s Sinajském poušti.
Jedna z mrtvol nalezených v masovém hrobě s Sinajském poušti.  (Autor: youtube.com)
Autor: INT, lm - 
20. listopadu 2011
09:28

Podle televize probíhají v Egyptě nelegální operace. Obětmi jsou uprchlíci z jižních zemí, jako je Etiopie, Súdán, či Eritrea. Není to poprvé, co je Egypt s nelegálním obchodem s lidskými orgány spojován.

Už Světová zdravotnická organizace označila Egypt ve své poslední zprávě za možný regionální uzel obchodu s lidskými orgány. Zpravodajská televize přinesla další šokující podrobnosti k případu. Chyceným obětem měly být odebírány ledviny, játra a další orgány zaživa!

CNN toto oznámila poté, co odvysílala záběry poskytnuté egyptskou organizací pro ochranu lidských práv. Ta našla na Sinajském poloostrově mrtvoly, které neměly orgány a na těle jim dominovaly výrazné jizvy.

Uprchlíky chytali údajně beduíni a na nelegálním obchodu se s nimi podíleli zkorumpovaní egyptští lékaři. Ti zajatce omámili a orgány odebrali. Těžkým zraněním lidé po nedobrovolné transplantaci pak podlehli.

inkanela ( 20. listopadu 2011 21:32 )

pokud opravdu začne v evropě válka, tak jak předpovídala slepá jasnovidka baba vanga relativně bezpečí bude v jižní americe to jen pro informaci kdyby náhodou

husqarnowicz ( 20. listopadu 2011 10:49 )

Je to hrozné, co se tam děje. Ale je zvláštní, že CNN se stará o dění v Egyptě, když kosovskoalbánská mafie prováděla v Albánii totéž na Srbech. O tom ale ani muk, kosovští Albánci jsou v západních diplomatických kruzích chráněným druhem (aby ne, když vraždí pravoslavné Slovany, že, pane Havle?), asi jako u nás cikáni.

Zobrazit celou diskusi