Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přání ženy trpící rakovinou: Vezmi si prsten, manžela a děti

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, hor - 
16. listopadu 2011
05:15

Američanka Jackie DeVita (44) žila spokojeným životem s manželem a třemi dětmi. Když jí doktoři diagnostikovali zhoubný nádor, zbývalo jí pár měsíců života. S posledním přáním se obrátila na svou svobodnou sestru. „Postarej se prosím o mé tři děti a mého manžela,“ požádala Jackie sestru Colleen těsně před svou smrtí v roce 2008. Dala jí svůj svatební prsten a zemřela.

Colleen (46) slíbila, že se o děti postará, sestřina manžela si ale vzít nechtěla. Tři měsíce po pohřbu Jackie se ale Colleen rozhodla přání sestry vyhovět a za osamělého Richarda DeVitu (55) se vdala. Sourozenci Richie (16), Gabby (12) a postižený Mickey (14) tak získali novou maminku. A Richard, bohatý doktor, ženu. Nová rodina se odstěhovala na ranč na Floridu, zamilované místo Jackie, kde má rodina dodnes desítky památek na její život.

„Víme, že máme její požehnání,“ říká teď už Colleen DeVita, která nyní nosí prsten své sestry. Když se Colleen rozhodla pro svatbu, musel ještě Richard požádat rodiče, už podruhé, o ruku jejich dcery. „Jako by to jejich otec tušil, dlouho mě napínal, nakonec ale svolil a dlouho se smál,“ vypověděl Richard, který si svatbu s Colleen dlouho nerozmýšlel. „Zajímá mě, co o nás lidé říkají, ale důležitější pro mě je to, že cítím mír za Jackie, že děláme to, co se mělo stát, když tady nemůže být,“ vypověděla nová paní DeVito.

Jackie a Colleen se narodily asi padesát týdnů po sobě v letech 1963 a 1964. Na rodinných fotkách nebyly od sebe k rozeznání. „Lidé si nás často pletli, vypadaly jsme jako dvojčata,“ dodala Colleen.

adorator ( 20. prosince 2011 13:50 )

jj, a 3 měsíce po pohřbu .... dlouho teda netruchlili

Zobrazit celou diskusi