Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO: Orel sundal z nebe paraglidistu!

Video se připravuje ...
Autor: evak, INT - 
1. listopadu 2011
20:13

Ruský parašutista Vladimir Tsarkov (24) natočil takřka hororovou situaci, kdy na něj v Himalájích zaútočili dva orli a zapletli se mu do padáku. Naštěstí měl čas použít záložní padák.

Vladimir je závislý na adrenalinových sportech, přesto by si tenhle zážitek rád odpustil. Když se k němu orli přiblížili, začal křičet, aby je zahnal. Nepomohlo to a za chvíli byli dravci zamotaní v lanech od padáku. V tu chvíli si Tsarkov myslel, že je s ním konec. Viděl jen, jak se země rychle přibližuje.

Naštěstí zachoval chladnou hlavu a ještě v dostatečné výšce vypustil záchranný padák. Přesto však lehce havaroval. Dopadl v lesích blízko pastoušky. Pastevec nehodu náhodou zahlédl a okamžitě běžel na pomoc. "Jsem v pořádku, jsem v pořádku," křičel na něj parašutista.

Ani ptákům se nic nestalo. Zapletení do padáku však byli nervózní a začali být agresivní, ale vysvobození na sebe díky přítomnému pastevci nenechalo dlouho čekat.

e.44 ( 2. listopadu 2011 11:25 )

Nějak mimo, ne? Ty ses snad v nějaké knížce dočetla skutečnou pravdu o současné situaci, jak je to s cikány u nás? A co se Blesku týká, tak tam jsou taky jenom cenzurované "drobky" skutečnosti. Pravda o cikánech se šíří jenom maily a jinak individuálně na netu.

e.44 ( 2. listopadu 2011 11:18 )

cinderella, je hezký, že ses pobavila, to bude tím, že tady nežiješ. Ona je to totiž pravda. Pravda, která je k pláči, ne k smíchu.

senka ( 2. listopadu 2011 00:35 )

Bože,vy jste oba dva ukázkový bl.ci,to se hned tak nevidí.Cinderelo,dají se číst třeba taky knihy,....,atd.Tady všude kam se člověk podívá je to samá ci...,ci...Děláš taky něco jinýho než "blesk" ??

doktormediciny ( 1. listopadu 2011 21:20 )

To by mne zajímalo jestli autor ví, co je pastouška. To za první republiky když žil nějkdo v obci a byl nemajetný měl po určité době domovské právo. Obec ho dala do pastoušky a tam ho musela živit.. Zde asi o tohle nejde

Zobrazit celou diskusi