Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Otec-samoživitel přerazil čelist dceři (3), odsedí si jen 16 měsíců!

Ilustrační foto. Muž uhodil svou tříletou dceru takovou silou, že spadla ze židle.
Ilustrační foto. Muž uhodil svou tříletou dceru takovou silou, že spadla ze židle.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
23. října 2011
08:43

Třicetiletý Brit uhodil svou tříletou dceru takovou silou, že jí přerazil čelist. Otec samoživitel si od soudu za tento zavrženíhodný čin odnesl naprosto směšný trest. Za mřížemi stráví 16 měsíců!

Muž (jehož jméno nesmí být zveřejněno) se na svou dcerku vrhl poté, co udělala nepořádek v dětském pokojíku. Naprosto jí zdevastoval obličej. Přerazil jí čelist a způsobil jí dvě zlomeniny lebečních kostí.

Svoji dceru navíc ani nevzal ihned do nemocnice. Později tvrdil, že se zranila v parku.

Soudce v Cambridge otce pokáral za to, že agresivně využil svou sílu na dítě. "Byla jste samoživitelem s tříletým dítětem. Praštil jste ji tak, že spadla ze židle. Byl to úmyslný úder do zranitelné bytosti. Šlo o zneužití vašeho postavení a důvěry, kterou jste měl jako opatrovník. Ani jste nevyhledal žádnou lékařskou pomoc. Dal jste přednost strachu z trestu před jejím ošetřením," rozčiloval se.

Otec poté útok na děvčátko přiznal. Je obviněn z těžkého ublížení na zdraví a týrání dítěte. Přitom ji ani neměl nechat v pokoji samotnou. Byl odsouzen k šestnácti měsícům.

"Možná jsem ji uhodil trochu tvrdě," konstatoval muž u výslechu. Obhájce Roger Harrison muže popsal jako oddaného otce. Snažil se případ uhrát na to, že zlomeniny vznikly v rámci toho, jak dívka spadla na zem. Soudce ale chabou polehčující okolnost v potaz nevzal.

sonasek ( 23. října 2011 18:31 )

Nedokážu si představit, že bych své téměř tříleté dceři denně rozbíjela obličej kvůli nepořádku.

catherin4 ( 23. října 2011 11:03 )

To je milujuci otec. Akurat jej obcas prerazi celust, sposobi zlomeminy lebky, dolame ruky nohy ale inak ju strasne miluje. Vsak to robi vsetko pre jej dobro. Ked bude dolamana lezat v spitale, aspon nebude robit bordel v pokojicku.

marie60 ( 23. října 2011 09:09 )

marie60 ( 23. října 2011 09:09 )

 A kde je její máma, že dcerku dostal do opatrování tenhle parchant?

manolla1 ( 23. října 2011 09:06 )

Parchant mizernej! Musel být hodně "nasra-ný", když dokázal praštit takhle malé dítě! Měl by dostat daleko vyšší trest! Také pořádně přes držku a přerazit mu pracky! To proto, aby si ten ubožák uvědomil, že děti aj.lidé, kteří se nedokáží bránit, se nanapadají - nebijí!!!!

Zobrazit celou diskusi