Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pomsta za rozchod: Zabil půlročního syna, pak se oběsil

Britská policie řešila další vraždu se sebevraždou kvůli rozpadu manželství
Britská policie řešila další vraždu se sebevraždou kvůli rozpadu manželství  (Autor: EPA, Reuters, ČTK)
Autor: bali, INT, mivrk - 
17. září 2011
07:00

Britští manželé McBride se rozešli po několika měsících trvalých hádek. Zřejmě velmi žárlivý muž neunesl, že od něj žena odešla, a rozhodl se vyřešit situaci po svém. Zavraždil syna a pak sebe, když byla jeho expartnerka na dovolené.

Syna si půjčoval třikrát týdně na celé odpoledne. Jednoho dne kontaktovala Michaela Swain, matka paní McBride policii, že pan McBride nevrátil malého Ollieho v dohodnutém čase. Policie ihned začala po obou pátrat. Kriminalisté už ale bohužel našli pouze mrtvé dítě a oběšeného otce.

Vyšetřovatelé mají i pravděpodobný motiv. Manžel se chtěl pomstít. „Nemám slov, nedokážu se vyjádřit. Moc miluji svého krásného chlapečka. Dobrou noc miláčku, sladké sny. Miluju tě, máma,“ vyjádřila se zhroucená matka Ollieho. Sousedé i celé okolí jsou z celé tragédie v šoku. „Paul nebyl ten typ, který by tohle mohl udělat, byl to srandista, tohle nepochopím,“ vyjádřil se soused pan Atte.

hell ( 17. září 2011 12:02 )

kdyz je blba hlava..trpi cela rodina.....

www.stridavka.cz ( 17. září 2011 11:59 )

Další smutný výsledek rozvodové patologie, kdy se dnes rodiče dětí rozcházejí jak na běžícím pásu. Ono moci si své dítě jenom "půjčovat", to člověka moc nepotěší. U někoho to může vést až k takovým zkratům.

marie60 ( 17. září 2011 07:29 )

 Srandista a zavraždí ze msty své nevinné dítě.Vždyt´ je ženských , mohl si najít jinou.Tyhle lidi nikdy nepochopím.

Zobrazit celou diskusi