Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slováci o celnících v Chorvatsku: Museli jsme jít donaha!

Kamarádi plánovali příjemnou dovolenou u moře, celníci jim však cestu poněkud znepříjemnili
 (Autor: šiš)
Autor: nč, šiš, vk, mivrk - 
22. července 2011
05:00

Nejdříve nás vysvlékli Slovinci, potom i Chorvati. Taková jsou slova čtyř mladých turistů ze Slovenska. Po aféře, kdy chtěli Chorvati po dívkách ze Slovenska orální sex, se ozvala skupinka dalších Slováků, kteří tvrdí, že je chorvatští celníci prohledávali "nedůstojným způsobem". Kontrola pak skončila tím, že se museli všichni vysvléct donaha.

Richard Gába (25) se před týdnem vydal se svými třemi kamarády na dovolenou do Chorvatska. Nikdo z nich netušil, že se jejich cesta změní v noční můru. „Jezdíme do Chorvatska autem pravidelně a nikdy nebyly problémy, až teď,“ začal vyprávět Richard o své poslední cestě, kdy jejich auto zastavili slovinští celníci na chorvatsko- slovinských hranicích.

„Nejdříve chtěli doklady, o které si řekli poměrně drzým způsobem, pak na nás začali křičet. Všechny věci nám rozházeli. Když nic nenašli, brali si nás po jednom do místnosti, kde jsme se museli vysvléknout donaha, a začali nás osahávat,“ popsal Richard nepříjemný zážitek Novému Času. Až po třech hodinách pustili celníci mladíky dál.

Chorvati u nich nemohli najít drogy, tak jim chtěli jim zabavit auto

Ve chvíli, kdy se už začali těšit na moře, zažili další šok. Zastavili je pro změnu celníci z Chorvatska. „Jen co viděli naše BMW, hned nás odstavili. Vlastně každé takové auto okamžitě zastavovali. Ani po nás nechtěli doklady a začali na nás hned řvát, abychom jim vyložili drogy a každý z nás okamžitě zaplatil pokutu 50 eur. Řekli jsme jim, že nic nemáme, a oni opět začali prohledávat naše auto. Následně nám řekli, že pokud jim nevydáme drogy, tak nám auto zabaví,“ vzpomíná Richard.

Když celníci neuspěli, opět Slováky po jednom vzali dovnitř a znovu je donutili se svléknout. „Prohledávali nám peněženky, počítali, kolik máme peněz, byla to čistá katastrofa. Jsem velmi zklamaný z toho, co s námi dělali. Mohli být rádi, že jedeme utrácet naše peníze k nim na dovolenou,“ dodal Richard s tím, že jsou rozhodnuti nepříjemný incident oznámit na policii.

pgga ( 22. července 2011 23:57 )

Sydnicka...MLC...QUIET Vubce..nemluv o USA..po VSECH KOMENTARICH..o USA...a CESKE REPUBLICE! QUIET..

pgga ( 22. července 2011 23:53 )

PRECO???? ....Protoze jsou?...Tak se "cuduj"

pgga ( 22. července 2011 23:50 )

Oh...akprapaz...German ..right

pgga ( 22. července 2011 23:48 )

pgga ( 22. července 2011 23:45 )

komedie! ..Na co si arogantni hosi stezuji?!.... Dejte sem tyto "chlapce"...na hranici USA..Mexico....potom jejich "chovani"..fotky..atd... ..Ted SEDI

Zobrazit celou diskusi