Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dala své děti na eBay, policie se zaměřila na přihazující!

Matka byla z dětí zřejmě tak vystresovaná, že je z legrace dala ne eBay. Policie ji po řádném výslechu nijak nepostihla. Horší je to s těmi, kdo přihodili
Matka byla z dětí zřejmě tak vystresovaná, že je z legrace dala ne eBay. Policie ji po řádném výslechu nijak nepostihla. Horší je to s těmi, kdo přihodili  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak, ČTK - 
17. července 2011
14:41

Matku, která nabídla své dvě nezletilé děti v internetové aukční síni eBay, vyšetřují úřady v Austrálii. Nabídku podala žena z východoaustralského státu Viktorie ve středu a doprovodila ji obsáhlým průvodním textem včetně fotografií dcery a syna, jimž ještě není ani deset let. Několik lidí se do podezřelé dražby zapojilo.

Detektivy z oddělení pro vyšetřování případů zneužívání dětí na podezřelou nabídku upozornil jeden z uživatelů serveru. Inzerát byl hned ve čtvrtek dopoledne stažen. Matka tvrdila, že šlo o vtip, a policie se nakonec rozhodla ji neobvinit.

Sociální pracovníci nicméně nyní zkoumají poměry v rodině, a pokud pojmou podezření, že dětem hrozí újma nebo strádání, mohli by být matce odebrány.

Policii ale znepokojují ti, kdo za děti nabídli peníze, a proto případ dál vyšetřuje. "Kdo ví, co to je za lidi. Mohli by to být pedofilové... Je to mimořádně znepokojivé," poznamenala její mluvčí.

hugu ( 17. července 2011 20:44 )

V tomto případě není slovo bonzák zrovna vhodné.

e.44 ( 17. července 2011 19:46 )

Zase na druhou stranu je dobře že se policajti zaměřej na ty úchyly co přihazovali.

sosacek ( 17. července 2011 16:11 )

..chudák maminka!

Zobrazit celou diskusi