Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tahle dvojice vyhrála 4,5 miliardy!

Autor: INT, ljš - 
15. července 2011
18:46

Dvojice, která shrábla 161 milionů liber (čtyři a půl miliardy korun), byla dnes odhalena! Důchodci z malého skotského městečka ve Skotsku se jmenují Colin (64) a Christine (55) Weir a svou výhru drželi v utajení od úterního losování. Šťastný pár se zapíše do historie jako výherce nejvyšší částky v dějinách evropských loterií.

Colin a Christine spolu žijí už 30 let, mají dvě děti a oba trpí cukrovkou. Oba svorně tvrdí, že se pořád cítí jako ve snu. " Ale nebojíme se toho," řekla Christine pro Daily Mail, "užijeme si spoustu zábavy." Dvojice se chystá nakoupit domy a auta pro své děti a také hodlá hodně cestovat. Jako první se podívají do Číny a Austrálie.

Po té, co byla tažena jejich výherní čísla, nemohli ani jeden usnout. Přestože je Christine abstinentka, otevřeli si láhev vína a čekali na devátou hodinu ranní, kdy loterijní společnost otvírala.

Když se jich pak reportéři zeptali, co říkají na to, že na seznamu britských boháčů se nyní nacházejí pod manželi Beckhamovými, Colin zavtipkoval: "To bychom se asi měli pokusit o další dítě." Narozdíl od Beckhamových žila ale rodina Weirových doposud ve třípokojovém domě a vlastnila dvě auta. Colin i přes výhru prohlásil, že si to své hodlá ponechat, kdežto Christine se chystá pořídit si nové.

 

e.44 ( 17. července 2011 00:44 )

Sklapni ty uštěkanče. Tvoje matka neměla poruchu metabolismu, problémy se štítnou žlázou, ani další komplikace. Můžeš být jedině rád, že na tom byla tak dobře a ne místo toho stupidně urážet ty, co na tom jsou podstatně hůř, ale přesto to nevzdávaj a dělaj všechno co je v jejiách silách.

eminka ( 16. července 2011 06:11 )

TU asi budou potřebovat na jídlo

e.44 ( 15. července 2011 22:51 )

No je mu osm a má figuru, že si ho pletou se sotva odrostlým štěnětem

cherilyn ( 15. července 2011 22:39 )

já jsem myslela, že to jsi ty s paní Crackovou, ti výherci, když jsi pořád kvílel nad britskou loterií. Tak příště.

e.44 ( 15. července 2011 21:56 )

mandat, ne všichni starší lidé s cukrovkou se nehýbou. Mojí tetě o které píšu výše je 67 let. Pohybu má opravdu dost. A na svojí váhu 95/160 má až neskutečnou kondici. Já vážit to co ona při její výšce, tak se asi jenom kutálím. Jenže ona nemá v pořádku metabolismus a inzulin tomu taky nepřidá. Prostě neschodila ani 10dkg ani když byla s turistickou skupinou čtrnáct dnů v Tatrách. A to ráno vyšli a vraceli se večer. Celý den na nohách. A stravování podle přísné diety. Netvrdím, že jsou na tom tak všichni, ale někdo skutečně nezhubne ani kdyby se na hlavu stavěl.

Zobrazit celou diskusi