Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tento muž znásilnil batole, pomozte ho najít!

Tvář pachatele zná policie pouze z tohoto rozmazaného videa
Tvář pachatele zná policie pouze z tohoto rozmazaného videa  (Autor: Bundeskriminalamt)
Autor: INT, mel, mivrk - 
18. června 2011
07:15

Již pět let hledají němečtí kriminalisté s americkou FBI násilníka, který nechutným způsobem zneužil několikaměsíční děvčátko. Vyšetřovatelé po pachateli pátrají pomocí rozmazaného videa, které mají k dispozici.

Na videu je vidět, jak muž batole několikrát zneužívá na podlaze před vanou v koupelně. Případ vyvolal velké pozdvižení. Ze záběrů vyluštili policisté zatím to, že muži je mezi 25 až 40 lety. Má krátké, hnědé vlasy a nosí brýle.

Policisté se obávají nejhoršího: dívka může i po pěti letech stále čelit sexuálním útokům. Za pomoc při jeho odhalení nabídli odměnu 5 tisíc eur.

bafi ( 19. června 2011 10:27 )

Takovýhle hajzly rovnou zlikvidovat. Na co zavírat a léčit sexuální deviace. Ve Spartě,nebo středověku by se s nima nikdo nemazlil. Něco na tom bylo ,veřejně je pranýřovat,nebo lámat na kole. Žádé elektrické křesílko. A v Čechách jsem pro obnovení trestu smrti. Ž ádné kriminály ,kde se pak válí za naše peníze na kavalci .

crakazasecrak ( 18. června 2011 21:05 )

a ZABÍT!

crakazasecrak ( 18. června 2011 11:09 )

palici...píšou ,že muž...NE ZRŮDA!!!

kumi ( 18. června 2011 10:05 )

ču**ka i s koulema zašít a udělat umělej vývod .....................lečba ani kastace jako taková stejně nepomuže a dělat to každému kdo jen na dítě sáhne co se tejče pohlaví pokut to ženská udělá totéž to samé ...zavírat je na doživotííí bez možnosti se svobodně vychcat a projít se po světě

andel111 ( 18. června 2011 09:26 )

Snad ho chyti.Takove pras.e privazat za nohy hlavou dolu a jen tak bez vody a jidla ho nechat umrit! Kdyz ho nechyti,tak trestu neunikne,shnije v pekle!!!

Zobrazit celou diskusi