Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šílený Kaddáfí nařídil znásilňovat ženy

Autor: bali - 
9. června 2011
19:30

Kaddáfí se opravdu nebrání ničemu. Dalším z jeho strašných způsobů jak vyhrát válku s povstalci odnášejí hlavně ženy. Nařídil totiž svým vojákům, aby nemilosrdně znásilňovali ženy povstalců.

Vyšetřovatelé Mezinárodního trestního soudu mají důkazy, že libyjský vůdce Muammar Kaddáfí vydal příkaz, aby byly hromadně znásilňovány ženy povstalců. Informovala o tom ve středu agentura AFP.

Dokonce nechal pro vojáky přivézt zásilky přípravků, které podporují erekci, aby měli vojáci větší sexuální chuť.

"Získali jsme informace, že Kaddáfí se rozhodl použít znásilňování jako prostředek boje," oznámil ve středu prokurátor Luis Moreno Ocampo. "Nakoupil kontejnery přípravků typu Viagry a rozdal je mezi vojáky."

Moreno Ocampo v polovině května podal žádost o zatykač na Kaddáfího a jeho syna. Obvinil je ze zločinů proti lidskosti.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lipno ( 23. srpna 2011 13:09 )

Nechci ti protiřečit, ale druhá použitá bomba v Japopnsku byla právě vodíková, tak se to píše

lipno ( 23. srpna 2011 13:06 )

Šílený je redaktor, co papouškuje tyhe VÝMYSLY. Už zapoměl, že z poslední znásilněné, co tvrdila, že je advokátka, se vyklubala prostitutka, co nedostala zaplaceno. Všechno se pro omezené Cecháčky hodí, sežerou "novinářům" vše

jakub-moravec ( 11. června 2011 08:15 )

aha, promiň sandokane, já jsem nevěděl, že tvoje otázka se týká znásilňování žen. Ano, bylo tam na americké straně ve Vietnamu nějaké znásilnění ženy, ale ten násilník byl pak v Americe za to odsouzen, ale to co se děje teď v Libyi, tam Kaddáfí přímo nařizuje, aby se ženy znásilňovali.

jakub-moravec ( 11. června 2011 08:08 )

sandokane, co dělali Američané ve Vietnamu? Jižní Vietnam požádal Ameriku o pomoc proti komunistickému Severnímu Vietnamu.

jakub-moravec ( 11. června 2011 08:04 )

gogo, to nařídila Rada OSN a Česká republika je tam také, tak si dovoluji opravit váš příspěvek: ŠÍLENÁ RADA OSN VČETNĚ ČESKÉ REPUBLIKY nařídila bombardovat Libyi... To je skutečnost.

Zobrazit celou diskusi