Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tuhle holčičku (†3) zakousla obří krysa!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mivr - 
6. června 2011
16:53

Zatímco bezbranná tříletá holčička spala v chatě v Kapském městě, vplížila se do příbytku obří krysa a roztrhala jí obličej! Pokousané dítě našla matka. Děvčátku už nebylo pomoci.

Matka Bukiswa Dwadwa (27) byla probuzena dívčiným křikem, ale už jí nemohla pomoci. „Nemohu zapomenout, jak moje dítě vypadalo. Měla vyrvané oči. Její obličej byl stržený od obočí až po tvářičky,“ řekla britskému deníku The Daily Mail.

Útoky velkých krys jsou v jižní Africe poměrně běžnou záležitostí. Před týdnem bylo také zabito dítě. Jeho matka byla zatčena za nedbalost a zabití, jelikož v době útoku byla ne večírku a dítě nechala doma samotné. Před měsícem krysa zabila jednu ženu (†77).

Obyvatelé tvrdí, že jsou krysy velké skoro metr a že jejich zuby jsou velké jako prsty dětí. Podle nich se jedná o obří africké krysy, které jsou největší na světě. Jsou to noční živočichové, všežravci a mohou porodit až padesát mláďat ročně!

crakazasecrak ( 7. června 2011 20:35 )

to už není pravda....BEZDOMOVCI!!

crakazasecrak ( 7. června 2011 20:35 )

taková mucinkatá ,chlupatoučká beruška

i626 ( 6. června 2011 22:01 )

Víte, proč mají krysy 4 nohy?? Aby byly u popelnic dřív, než důchodci

quonex ( 6. června 2011 20:48 )

Děti ze slamu dostaly k narozeninám, nebo pod stromeček myšku jako hračku, překrmili ji a nevhodně si s ní hrály. Každý dobrý chovatel krys potvrdí, že podobně jako pes bez vnějšího popudu krysa na hraní dětem neublíží. Děcka zvíře týrala a zvíře se jen bránilo. No skoro mám obavu, že brzo si po této hospodářské reformě budeme hrát ve slamech s krysama i v ČR.

Zobrazit celou diskusi