Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Yvonne rodí jak o závod: 10 let 10 dětí

Yvonne říká, že rodí děti, aby byli ostatní šťastní
Yvonne říká, že rodí děti, aby byli ostatní šťastní  (Autor: Facebook)
Autor: bali, INT - 
30. května 2011
04:38

Yvonne Heller (46) má neobvyklé povolání – je profesionální "rodička". Za deset let totiž porodila deset dětí, čímž se postarala o vytvoření amerického rekordu. Yvonne doslova rodí děti jak na běžícím pásu.

Většina matek si asi neumí představit, že děťátko, které v nich devět měsíců rostlo, daly pryč. Yvonne to ale vnímá jinak. Pokaždé, když odevzdá miminko náhradním rodičům, cítí radost a těší se spolu nimi, že jim splnila sen.

„Je to požehnání, když víte, že jste přivedly na svět deset dětí, které jsou šťastné a je o ně dobře postaráno,“řekla pro magazín National Enquirer. Žena těhotenství doslova miluje a nikdy netrpěla žádnou ranní nevolností nebo napuchání prstů.

Poprvé pomohla manželům, kteří žijí v její blízkosti. Za 18tisíc dolarů (306 tisíc korun), jim porodila dvojčata. V průběhu deseti let tímto způsobem “obdařila“ ještě dalších pět párů.

Protože ale všechny děti přivedla na svět císařským řezem, lékaři jí doporučili, aby s rozením přestala. Yvonne se proto rozhodla pomáhat jiným způsobem, začala pracovat jako odborný poradce pro agenturu, která zprostředkovává náhradní rodičovství.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zuzad ( 30. května 2011 10:16 )

aby porodila 10 dětí císařským řezem - nesmysl

Zobrazit celou diskusi