Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nikolka (†20): Vražedné stopy vedou k legionáři!

Autor: Čas.sk, bali, apk - 
3. května 2011
20:40

Smrt Nikoly Beblavé, která otřásla celým Slovenskem, způsobila antidepresiva, které bral i její expřítel, v současnosti v cizinecké legii působící David Rapák. Právě on se tak stává hlavním podezřelým v celém případu.

Blízký kamarád Davida potvrdil, že stejné antidepresiva, kterými byla Nikolka předávkována, užíval i samotný David. „Kupoval je na černém trhu spolu se steroidy, aby měl vypracované tělo. Když jsme mu říkali, aby toho tolik nebral, hned se rozčílil,“ řekl Davidův kamarád slovenskému Novému Času.

David (20) byl dlouho platonickou láskou Nikoly. Chodili spolu do školy a pravidelně se scházeli. I v osudnou noc se David bavil s Nikolkou jako poslední. Od té doby ji už nikdo neviděl. Ztratila se 25. září a po dvou měsících objevili torzo jejího těla v lese nedaleko Senice.

David, který je ilegálním členem cizinecké legie, byl zrovna na dovolené, když se s dívkou sešel. Zajímavé na celém případu je, že hned po jejím zmizení, i přesto, že měl ještě stále dovolenou, odletěl zpět do legie. Tam se však dlouho nezdržel a podle blízkého zdroje policie je momentálně v Kongu. Policie se ho snaží dostat zpět na Slovensko, ale zatím marně. Má pro něj přichystaných pár nezodpovězených otázek.

Podle policie byla Nikolka otrávena antidepresivy. V jejím těle byla zjištěna látka imipramín, který užila pravděpodobně těsně nebo chvíli před smrtí. Dívka byla dokonce i znásilněna, potvrdila policie.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

evita2 ( 4. května 2011 09:00 )

u půlroku starého torza dívky, která už první pohlavní styk měla.To nechápu

cocococo ( 4. května 2011 08:31 )

Hmm, to je rada jako prase.Mne jde o ten vyraz "ilegalni",to jsi asi hosiku nepochopil co?Jinak mne cesky a slpvensky zakony nezajimaji uz asi 30 let.Takhle se to ma.

alex0800 ( 4. května 2011 07:23 )

Smutné, domníval jsem se dobře od prvního dne.. Legionář. Co, že za lidi se dřív chodilo skrývat do legie před zákonem? Hanba, když to byl její blízký..

crakazasecrak ( 4. května 2011 06:31 )

toho ještě neomlouvá z vraždy ....

cert ( 4. května 2011 06:00 )

Mrkni do zákonů a pochopíš. Je úplně jedno čí součástí legie je.

Zobrazit celou diskusi