Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec Nikolky (†20): Vrahu, jsem tvoje noční můra?

Autor: Čas.sk, ap, mivrk - 
23. dubna 2011
05:00

"Nikdy tě nepřestanu hledat a rád bych věděl, o čem se ti v noci zdá," vzkazuje otec zavražděné Nikoly (†20) jejímu vrahovi. Je to už bezmála pět měsíců, co našli tělo jeho milované dcery. Potvrdily se tak nejčernější obavy. Od té doby touží otec Jozef po jediném. Najít vraha.

Hned po nálezu vyřkl otec osudovou přísahu nad místem, kde Nikolčino tělo vrah pohodil: „Přísahám, že na tomto místě zakopu jejího vraha.“ Od té doby touží po jediném. Odhalit pravdu o tom, proč Nikolka zemřela, a zjistit, kdo hrůzný čin spáchal.

Nevzdám se, dokud nebude vrah potrestán

„Veškerou svou energii, když nejsem v práci, věnuji pátrání po vrahovi,“ sdělil slovenskému serveru Čas.sk Beblavý. Má dokonce své vlastní informátory. Jeden z nich mu pomohl založit internetovou schránku, na kterou se může ozvat každý, kdo o případu něco ví, ale dosud se bál promluvit.

Sám Beblavý prošel testem na detektoru lži, který vyloučil, že by o vraždě něco věděl. A vrahovi přeje noci plné hrůzy. „Chtěl bych vědět, jak se ti v noci spí. O čem se ti v noci zdá,“ říká a ujišťuje ho, že po něm nikdy nepřestane pátrat. „Možná o mě nebudeš nějaký čas slyšet, ale já na tebe nepřestanu myslet, až do chvíle, kdy tě dostihne spravedlivý trest,“ dodává sedm měsíců po vraždě otec Nikolky.

Odpovědnost leží na jejím přítelovi

Nikola Beblavá zmizela v září loňského roku poté, co se pohádala s přítelem Ferdinandem (20) v jedné ze seneckých heren. Krátce před hádkou se bavila se svým expřítelem a členem francouzské cizinecké legie Davidem (20). Po odchodu z herny ji už zřejmě nikdo neviděl. Kromě vraha.

Tělo Nikoly našli o dva měsíce později. Otec neodpustil ani Ferdinandovi. „Tři roky spolu chodili a nechal ji jít v noci pryč. Odpovědnost byla na něm a on se na mou dceru vykašlal,“ vyčítá přítelovi Jozef. Je zcela přesvědčený, že vrahem je někdo z dívčina okolí.

pohadkamaje ( 23. dubna 2011 21:43 )

Proč musíte pořád dvacetileté svéprávné holce říkat NIKOLKA jako nějakému batoleti? Mimochodem, holka vzhledu prostitutky, která do dvaceti vystřídá několik docela pochybných milenců a chodí ve čtyři ráno z herny, si o malér přímo říká.

klinge ( 23. dubna 2011 21:25 )

chci reagovat na tvuj clanek,ze zoldneri jsou chladnokrevni zabijaci.Bylas nekdy v Aubagne.? Par jich znam,jsou nasazovani do nejhorsich bitev,branit se musi,ale ze by znasilnovali a byli chladnokrevni zabijaci? Tak to opravdu nejsou,maji prisny rad.Francie na ne neni pysna ,to je pravda,ale napred si o nich neco precti,nez sem neco placnes.

crakazasecrak ( 23. dubna 2011 13:00 )

za oběma milenci!Otče já bych je oba dva pořádně zmáčknul!

Shelby16 ( 23. dubna 2011 12:00 )

na 99,9% to byl on, žoldnéři jsou chladnokrevní zabijácké bestie !!! Hrála v tom roli žárlivost, že chodila s jiným, tak jí odpravil hajzl. Místo, aby pracoval v továrně na Slovensku nebo už teda v cizině a tvořil nějaké hodnoty pro společnost, žoldáci v cizinecké légií vraždí civilisti, znásilňují a vraždí ženy a zapalují domy, to je jejich job !!!

meverickx ( 23. dubna 2011 11:39 )

přes bývalého přítele ,člena Francouzké cizinecké legie

Zobrazit celou diskusi