Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčičce (4) zlomil nos cihlou a utekl

Jersey-Lou měla velké štěstí, že útok přežila
Jersey-Lou měla velké štěstí, že útok přežila  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: mivr - 
20. dubna 2011
17:08

Nejprve kopal s kamarády míčem do dodávky jejího tatínka, potom hodil do auta cihlu a utekl. Cihla rozbila okno a vletěla holčičce (4) přímo do obličeje. Děvčátko z anglického Grimsby mělo zlomený nos a vyražené dva zuby. Zbytky střepů z tvářiček vyndavala i den poté. Útočník zaběle utekl, policie po něm pátrá.

Jersey-Lou Perry (4) z anglického Grimsby málem zabil neznámý pachatel. S partou asi patnácti kamarádů kopal fotbalovým míčem do dodávky jejího otce. Ten jim řekl, aby toho nechali a chystal se z místa odjet. Jenže neznámý mladík vzal cihlu a hodil ji do auta. Cihla proletěla sklem okna a trefila holčičku přímo do tváře. Dívka skončila v bezvědomí se zlomeným nosem a vylomenými dvěma předními zuby v nemocnici.

„Nemůžu uvěřit, že je někdo schopný udělat tohle dítěti. Kdo háže cihly na nevinnou malou holčičku? Je to zbabělec. Mohl ji zabít,“ rozčiluje se dívčin otec Kyle Perry (23).

Všude byla krev, vypráví otec holčičky

„Jersey-Lou, moje partnerka a moje další dcera byly se mnou v dodávce. Byly připoutané na místech spolucestujících. Pak začala ta banda kopat míčem do auta. Holky to děsilo, tak jsem vystoupil a řekl, aby přestali, že mám vevnitř malé děti. Asi patnáct z nich šlo ke mně. Nasedl jsem do vozu a chystal se odjet. Pak nějaký kluk, co se schovával za zdí, vyskočil a něco hodil. Slyšel jsem zvuk rozbíjeného skla. Podíval jsem se dozadu, jestli jsou všichni v pořádku. Uviděl jsem zraněnou Jersey-Lou. Všude byla krev,“ popsal útok Kyle.

Jel do blízké nemocnice Diana, kde zůstala jeho dcera přes noc na pozorování. Tamní lékaři zjistili, že děvčátko má zlomený nos, vyražené dva přední zuby a spoustu řezných ran.

Existuje jen neurčitý popis pachatele

Matka dívky Laura Mussell (22) je v šoku: „Když jsem poprvé viděla, jak po útoku vypadá, málem jsem se složila. Je neuvěřitelné, jak někdo může žít s tím, že něco takového udělal malému nevinnému děvčátku. I den nato jí její otec našel v tváři střípek.“

„Kdybych byla rodič toho zbabělce, co to udělal, hrozně bych se styděla a hned bych to oznámila policii. Nechápu, že se neozval nějaký svědek,“ dodala rozhořčeně. Pachatel se totiž dosud nenašel.

Policie má akorát jeho nepříliš dobrý popis: muž mezi šestnácti a devatenácti lety, statný, asi 170 centimetrů vysoký. Policie proto žádá, aby se jí každý, kdo má jakékoli informace k případu, neprodleně ozval.

cocococo ( 21. dubna 2011 05:13 )

ze by nemel pod sedackou ocelovej pohrabac s poradnou rukojeti.Nebo to byl srab a bal se tech parchantu.Ja vozim v kazdym aute ocelovy dotykovy zarizeni s pevnou rukojeti asi 80 cm dlouhy.Magnum si prendavam z auta do auta kdyz jezdim ve meste.Je taky pravda ,ze zde u mne je tec cer-nwjch asi tak o 200% vic nez Britanii .A ze jich tam uz je!!!

qqqq ( 20. dubna 2011 22:59 )

V Anglii už angličana nepotkáte

Zobrazit celou diskusi