Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přežil 9 dní s mrtvolou v přepravním kontejneru!

Ilustrační foto. Na podobné lodi si dal Din Ismah s kolegou šlofíka, pak začala děsivá pouť
Ilustrační foto. Na podobné lodi si dal Din Ismah s kolegou šlofíka, pak začala děsivá pouť  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
17. dubna 2011
11:08

Bangladéšan byl devět dní uvězněn v přepravním kontejneru bez jídla a pití. Nechtěně se plavil do Singapuru ještě s jedním mužem, který ale cestu nepřežil. Za všechno mohl spánek v pracovní době.

Din Ismah (30) spadl sám do své pasti, když si 1. dubna v přístavu Chittatong dal místo práce šlofíka. Nestihli se ale vzbudit včas a kontejner odplul. Pak následovalo devět naprosto hrozných dnů bez jídla a pití v páchnoucím prostoru. Alamgir, muž, který s ním kobku obýval nepřežil psychickou ani fyzickou zátěž a v průběhu plavby zemřel.

Policie uvedla, že Din a již mrtvý muž byli nalezeni pracovníkem v Pasir Panjang. Muž slyšel hlasité volání a bouchání.  Přemohl se, i když byl už na pokraji vyčerpání.

Din byl okamžitě odvezen do nemocnice kvůli dehydrataci. Jeho stav byl ale brzy stabilizován. Musí se také vzpamatovat z traumatu, které mu přinesl nepovolený šlofík.

cocococo ( 18. dubna 2011 02:41 )

stesti.Ani se mi to nechce verit,ze to prezil.Byl asi na lodi nejaky civilizovany zeme.Bejt na cinsky ,laosky,indonesky ci filipinsky lodi,tak neni o cem psat.Tyhle posadky bezne nahazou vsechny cerny paszery do more.Bez milosti.Vinikaji v tom hlavene vietnamci.Asi maji nejaky trauma z valky,Do dnes jsou to nejkrutejsi pirati na svete.

Shelby16 ( 17. dubna 2011 16:19 )

Příjde velká bouře nebo menší tsunami a chci vidět ty kontejnery jestli vydrží takhle naskládané

Zobrazit celou diskusi