Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (12) porodila na školním výletu

Ilustrační foto. Když děti mají děti. Holanďanka překvapila svou rodinu nenadálým porodem. Nyní nad sebou musí mít dohled sociálního pracovníka
Ilustrační foto. Když děti mají děti. Holanďanka překvapila svou rodinu nenadálým porodem. Nyní nad sebou musí mít dohled sociálního pracovníka  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
30. března 2011
19:12

Dvanáctiletá Holanďanka připravila dozorujícímu učiteli ohromné překvapení. Na školním výletu porodila dítě! Dívka ani její rodina o těhotenství vůbec nevěděly.

Na dívce nebyly patrné žádné znaky, které by poukazovaly na to, že by byla těhotná. Chovala se i vypadala naprosto normálně. Tiskový mluvčí nemocnice, kam dívka byla převezena už s dítětem, ani nebyl schopný vypovědět, v kolikátém byla měsíci. Nenadálý porod celé dívčino okolí šokoval!

Dívka z Groningenu, což je město v severním Holandsku, byla se spolužáky před dvěma týdny na jednodenním výletu. Najednou ji přepadly silné bolesti břicha. Učiteli to bylo podezřelé a nechtěl nic zanedbat, proto zavolal záchrannou službu.

Když ambulance dorazila, uviděly v bolestech se zmítající dívku. Byla už dostatečně otevřená a připravená porodit. Zdravotníci ji přesunuli do nejbližší budovy a za chvíli bylo dítě na světě.

Nyní je nejmenovaná dívka s miminkem v porodnici a daří se jim dobře. Mladé rodičce byl přidělen sociální pracovník, který bude dohlížet, jestli je dítě vychováváno v přijatelném prostředí. Se vším dívce pomůže její rodina. Otce miminka dívka zamlčela.

brebera ( 31. března 2011 09:07 )

A ty stará k.r.á.v a.

hugu ( 30. března 2011 22:26 )

To snad ne.

Zobrazit celou diskusi