Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Knut (†4) už má náhradníky! Němci milují dvojčata

Autor: tes, mivrk - 
25. března 2011
18:55

Sejde z očí, sejde z mysli. Je to jen týden po jeho smrti a Němci už zbožňují někoho jiného. Lední medvěd Knut byl jejich velkým oblíbencem, ale už si našli novou lásku - dvojčata Gregora a Aleuta.

Minulý týden celé Německo prolévalo slzy nad nečekanou smrtí oblíbeného a zbožňovaného ledního medvěda z berlínské zoo Knuta. Ten se v sobotu najednou zhroutil do bazénku svého výběhu a zemřel.

Němcům ale zármutek nad skonem teprve čtyřletého bílého chlupáče moc dlouho nevydržel. Už za něj mají náhradu! Tentokrát se jedná o čtyřměsíční medvědí dvojčata z norimberské zoo Gregora a Aleuta.

Dvojčata vzala Knutovi slávu

Medvědí bratři už byli s velkou slávou v pátek představeni veřejnosti. Tři hodiny si hráli se svou maminkou Verou za přihlížení návštěvníků zoo ve výběhu. Všichni si rodinku okamžitě zamilovali.

"Vera užívá mateřství a mláďata jsou ve výborném kondici. Jsou úplně stejná jako ona - odvážná a dobrodružná. A jsou tak sladká!" řekla jejich ošetřovatelka Petra Fritz.

Chudák medvěd Knut. Nejprve ho hned po porodu odmítla matka Tosca, pak mu zemřel jeho milovaný ošetřovatel Thomas Dörflein (†44), ve výběhu ho jeho druhové Nancy, Katjuscha a matka šikanovali a pracovníci zoo mu nechali odvézt milovanou družku Giannu. Jediné, co měl, byla sláva. A i ta, zdá se, brzy skončí.



hopipa ( 26. března 2011 08:52 )

Knut byl jen jeden, nedá se zapomenout

rebelado ( 25. března 2011 20:36 )

že by lidi kteří měli Knuta rádi na něj kdy zapomněli. Potřebovali se upnout k něčemu jinému aby zase smutná srdce pookřála, tak jim budou dělat radost medvědí dvojčata, která nikdy nebudou jako Knut..toho vychoval člověk a bylo to vidět, ale tihle medvídci nikdy nebudou mít takovou show jako měl Knut v berlínský ZOO. Jeho sláva nepomine, stačí se podívat na hafo stránek na fcb. Lidi na něj nezapomněli a nikdy nezapomenou

Zobrazit celou diskusi