Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Facebook jí zakázal těhotenský akt á la Demi

Angela se dala vyfotit jako Demi Moore. Povedenou fotku si pak dala na svůj facebook. Administrátoři ji však vyhodili. Prý byla moc vulgární
Angela se dala vyfotit jako Demi Moore. Povedenou fotku si pak dala na svůj facebook. Administrátoři ji však vyhodili. Prý byla moc vulgární  (Autor: reprofoto The Sun, profimedia.cz)
Autor: INT, šim - 
22. února 2011
08:13

Chtěla mít krásnou vzpomínku na těhotenství, místo radosti však Britce Angele Hurst (34) zbyla jen hořkost. Dala se vyfotit ve slavné nahé póze Demi Moore. Snímky se vyvedly, proto se s nimi chtěla pochlubit na facebooku. Administrátoři ovšem její nadšení z decentní nahoty nesdíleli a fotku jí vyhodili.

Angela Hurst zašla za profesionálním fotografem, aby jí vytvořil opravdu krásné fotky. Povedlo se. Angela pózovala přesně jako těhotná Demi Moore na dnes již legendární titulce magazínu Vanity Fair před dlouhými 20 lety, v roce 1991.

Nastávající maminka byla na výsledek pyšná, proto si tuto fotku dala jako profilovou na svém účtu na síti facebook. „Ta fotka byla skvělá. Byla zábavná, nijak nepobuřovala. Nebylo vidět nic, co vidět být nemělo,“ řekla britskému deníku The Sun Angela.

Demi Moore na dnes již legendární titulce magazínu Vanity Fair. Řekli byste, že tato fotka je stará už 20 let? Demi Moore na dnes již legendární titulce magazínu Vanity Fair. Řekli byste, že tato fotka je stará už 20 let? | profimedia.cz

 

„Psalo mi mnoho lidí, komentovali fotku, jak moc se jim líbí,“ svěřila se Angela. Jenže její radost neměla dlouhého trvání. Už za tři dny jí byla z facebooku fotka odstraněna. Administrátorem! Prý obsahovala příliš mnoho nahoty!

„Chtěla jsem mít vzpomínku na své těhotenství. Na té fotce nebylo nic sexuálního. Když to může udělat Demi Moore, proč já nemůžu?“ ptá se sebe sama Angela. „Je to krásná fotka. Tahle reakce se mi zdá nepatřičná,“ podpořil svou ženu její manžel David (32).

„Naše pravidla zakazují nahotu,“ prohlásil striktně mluvčí sítě facebook, kterou využívá půl miliarda lidí na celém světě.

senka ( 22. února 2011 14:54 )

,že to lidem nedojde ,každý je sám sobě fízlem. Exhibicionistů je patrně víc,než by člověk předpokládal

georgina.k ( 22. února 2011 10:54 )

Facebook je pěkná pito.most. Já sama jsem se z něj po měsíci navždy odhlásila. Začal mě tam otravovat bývalý manžel a vlastně mi FB nic nedal. Spousta informací je tam zneužitelná - lidi už si naváží ani vlastního soukromí. A řešit, zda mi tam "povolí", či nikoliv nějakou fotku...no tak to je fakt to poslední, čím bych se chtěla v životě zabývat. Místo facebooku se kouknu z okna, jak tam dnes krásně svítí sluníčko a hned mám lepší náladu....

krokodyl ( 22. února 2011 10:42 )

No staci kdyz si dat sy dve fotky vedle sebe a podivas se na ne... Kdyz ti nic nedojde, zeptej se treba nekoho jineho...

radooo ( 22. února 2011 10:40 )

„Naše pravidla zakazují nahotu,“ Tak to je pekny pi*ovina. FAcebook je uz plny nahoty a holych koz.

petka1974 ( 22. února 2011 10:08 )

nechá svou fotku (která je bezpochyby stejně jenom kýč, protože opakovaný vtip už není vtipem) doma. Nebo má pocit, že co není vyvěšené na Facebooku, tak neexistuje?

Zobrazit celou diskusi