Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vrah Mirca (†10) lže: Vraždu chlapce plánoval?!

Desetiletý Mirco a jeho vrah Olaf.
Desetiletý Mirco a jeho vrah Olaf.  (Autor: Reprofoto Bild.de, Reuters)
Autor: mivr, Kšim - 
6. února 2011
21:25

V případu vraždy německého chlapce Mirca nastávají zvraty. Policie zjistila, že obviněný Olaf H. (45) v den vraždy se svým šéfem vůbec netelefonoval, tudíž nezabil chlapce v důsledku rozrušení z hovoru, jak u výslechu tvrdil. Muže nyní podezřívají, že Mirco nebyl jeho jedinou obětí!

Už dva týdny policie vyšetřuje vraždu a znásilnění malého Mirca. Stejnou dobu sedí obviněný Olaf H. ve vazbě. Původně tvrdil, že chlapce zabil, protože byl rozrušen z telefonního hovoru se šéfem a potřeboval někde ventilovat frustraci. Dotyčný šéf ale popírá, že by s ním mluvil. V té době, kdy údajný hovor proběhl, byl navíc na dovolené!

Je možné, že Olaf H. se touto výmluvou jen jednoduše kryje a snaží se tím svou vinu zlehčit. Chce odvést pozornost od sexuálního motivu. Také si je vědom toho, že ve vězeňské hierarchii stojí pedofilové a vrazi dětí úplně nejníže. Ostatní vězňové v těchto případech často berou spravedlnost do svých rukou.

Vrah byl prý jako dítě zneužívaný

Proč tedy otec dvou dětí chlapce znásilnil a poté chladnokrevně zabil? „Můj klient mi řekl, že byl jako dítě zneužit,“ řekl advokát Olafa H. Jestli je to pravda, nebo jen výmluva, se musí vyšetřit.

Mirco nebyl jedinou obětí?

Policisté také spekulují, že Mirco nemusel být jedinou Olafovou obětí. Podobných, stále nevyřešených případů je totiž v oblasti více.

Mezi takové patří například i Claudia (†11). Ta zmizela v roce 1996. Policisté ji našli o dva dny později na polní cestě znásilněnou a zavražděnou. Dodnes se pachatel nevypátral. A její případ bohužel není jediný. Policisté si myslí, že by Olaf H. mohl mít s některými z nich něco společného.

Svědci navíc řekli, že Olaf H. často chodil do lesíka u Schwalmtalu. Právě tam osudného 3. září loňského roku potkal Mirca, přemluvil ho, aby si k němu sedl do auta, znásilnil ho a zabil.

V pátek němečtí kriminalisté prohledávali s pomocí psů dům Olafa H., ale nic nenašli. Domněnky se ale nevzdávají. „V současné době přezkoumáváme, zda udělal ještě něco jiného,“ řekl v neděli šéf vyšetřování Ingo Thiel (48).

sluka ( 7. února 2011 08:31 )

Tobe preji, aby si tvoje deti nebo vnuky nejaky "zrehabilitovany" uchylak na par hodin vypujcil. Mozna by jsi pak mluvil jinak - pokud ovsem sam nepatris k "NIM". Kdyz uz odmitas ochranu deti tak ta tva genetika take nebude stat za nic.

sydnicka ( 6. února 2011 20:57 )

a tebe zastrelit

simonphoenix ( 6. února 2011 15:57 )

V českym blbákově by ho druhej den pustili

Zobrazit celou diskusi