Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Je to zlé, princ Charles má Alzheimera

Autor: evak, Kjos - 
3. února 2011
18:05

Britský magazín Globe informoval, že se u prince Charlese objevují příznaky Alzheimerovy choroby. Kvůli této skutečnosti (a mnoha dalším) Charles nikdy nedosedne na královský trůn.

Britská královská rodina byla zasažena další ránou osudu. Zákeřná nemoc si nevybírá. Alzheimer si udělal zálusk na následovníka trůnu, prince Charlese. Dvaašedesátiletý princ Charles často vypadá zmateně. Nedokončuje věty a paměť mu už také začala selhávat.

Bohužel na Alzheimerovu chorobu v posledním stadiu navazuje často demence. Globe čerpal informace od zdrojů z důvěryhodného okolí prince Charlese.

Charlesova druhá manželka Camilla Parker Bowles je krutou zprávou o zdravotním stavu svého muže zdrcena a obává se dalšího vývoje nemoci.

Kdo tedy dosedne na trůn?

Pro Spojené království to znamená, že po nyní vládnoucí královně Alžbětě II. (84 let) dosedne na královský trůn její prvorozený vnuk princ William, jemuž je teď 28 let. Ten právě řeší přípravy na svatbu se snoubenkou Kate Middleton.

Co je Alzheimerova choroba?

Alzheimerova choroba je onemocnění mozku, při kterém zanikají nervová vlákna a mozkové buňky. U pacienta dochází k postupné demenci, kterou zatím lékaří neumějí vyléčit. V současnosti touto chorobou trpí každý 20. člověk nad 65 let.

olesja ( 4. února 2011 18:23 )

jediná spravedlivá věc na světě, že nemoc postihuje chudé i bohaté a nedá se uplatit

olesja ( 4. února 2011 18:20 )

Ty ho znáš osobně???

monza ( 4. února 2011 02:01 )

Ta fotografie na posteli je jednoznačně "fake".Globe je podřadný bulvární šmejd a jeho důvěryhodné zdroje jsou důvěryhodné asi jako Remešová!

inkwizitor ( 4. února 2011 00:54 )

"...chcel by som byť tampónom v tvojej pošve" , " chtěl bych bejt tamponem v tvé vagíně" .... keď toto šepkal své Camill ce do telefónu, tak vtedy ešte Alzheimera nemal,lebo hovoril priamo a presne k veci...

dobrotka ( 4. února 2011 00:07 )

co se tobe na Camile nezda? On si ji vybral sam, nikdo mu ji nedohazoval.

Zobrazit celou diskusi