Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V lese bylo nalezeno tělo mrtvé dívky (†15): Zabili ji kamarádi?

Kousek dál v lese bylo nalezeno tělo mladé dívky
Kousek dál v lese bylo nalezeno tělo mladé dívky  (Autor: ČTK)
Autor: INT, mivr, josK - 
25. října 2010
18:10

Dva patnáctiletí kluci jsou obviněni z vraždy stejně staré dívky, jejíž tělo bylo nalezeno v lese poblíž vesnice Aberkenfig v jižní části anglického Walesu. Dívka se pohřešovala od soboty večer, její tělo strážníci našli v neděli ráno. Zatím se neví, proč k vraždě došlo.

Rebeccu Aylward odvezli příbuzní v sobotu odpoledne ke kamarádce. Dívky šly potom v noci do nedalekého lesa, kde se tradičně scházela místní mládež. Odtamtud už ale nebohá školačka Rebecca neodešla. Někdo ji tam zabil. Podezřelí jsou zatím dva chlapci v dívčině věku. Více informací zatím policie nesdělila.

Hledali ji celou noc

Matka uvědomila policii hned v sobotu večer, že se jí dcera nevrátila domů. Strážníci okamžitě začali prohledávat les, protože z důvěryhodného zdroje věděli, že tam dívka občas zašla. Hustý porost zkoumali celou noc. V devět hodin ráno pak našli tělo zavražděné dívky.

"Policie se tu opravdu nadřela. Celou noc tu chodili s baterkami. Zastavili dopravu, nad lesem létaly vrtulníky. Je to opravdu smutné," řekla starší paní bydlící v blízkosti lesa, kde někdo mladou školačku chladně zabil.

První vražda v historii obce

Rodina i škola, kterou Rebecca navštěvovala, jsou samozřejmě v šoku a zdrceny. Vedení školy prohlásilo, že se jakkoli aktivně zapojit do pátrání po dalších, přesnějších informacích ohledně vraždy jedné z nejlepších studentek školy.

Radní města Aberkenfig, kde žije jen asi dva tisíce lidí a kde k tragédii došlo, Christopher Michaelides řekl: "Nikdy se tu nic podobného nestalo, je to hrozné. Soucítím s rodinou a doufám, že se případ brzy vyřeší."

bozena11444 ( 25. října 2010 21:50 )

všechno ví, všude byl, všechno zná....jdi už do háje. Ty, jestli máš děti, tak to jsou doslova andělé...nikam nechodí, na nic se nedívají, nic neví, protože to jsou takovi blb.ci jako Ty. Ale co kde by ses na ně zmohl. tak u každého článku neonanuj.

Zobrazit celou diskusi