Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na nevěrného horníka čekala místo ženy milenka

Video se připravuje ...
Autor: cas.sk, jaj, Kšim - 
14. října 2010
18:43

VIDEO: Nevěrný horník Yonni Barrios se po svém vysvobození ze zavaleného dolu setkal pouze se svou milenkou. Ta ho vášnivě objímala a líbala. Manželka zůstala raději doma, na vztah již rezignovala.

Celosvětově se horník proslavil hned dvakrát. Nejdříve díky své starostlivosti o ostatní uvězněné kolegy. Jeho matka trpěla silnou cukrovkou a Barrios tak nasbíral spoustu zdravotnických zkušeností, které při závalu v dole využil.

Poté se o něm začalo v médiích hovořit jako o velikém nevěrníkovi. Do tábora, odkud probíhaly záchranné operace, totiž s fotografií horníka přišla nejen zákonná manželka Marta Salinasová, ale také jeho milenka Susana Valenzuelová! Záchranáři obě žárlivé ženy museli od sebe odtrhnout. Je paradoxní, že na Yonniho uvěznění v dole upozornila manželku právě milenka.

Chtěl obejmout obě najednou, manželka nepřišla

Barrios ale prohlásil, že by byl rád, kdyby se na povrchu mohl potkat s oběma milovanými ženami najednou. Jeden člen záchranného týmu jeho rozhodnutí ohodnotil jako naprosto hloupé a hlavně drzé.

Ke konfliktu u záchranné kabiny ale nakonec nedošlo. Manželka zůstala doma a přenechala své místo sokyni. Podle zahraničních médií se jeho žena s rozpadem vztahu již smířila, a proto při přivítání Barriose na povrchu nebyla.

Salinasová později řekla prohlásila: „Jsem ráda, že jsem zůstala doma. Bylo to správné rozhodnutí. Mám velikou rodinu a nebylo by to pro ni dobré.“ Manželka proto záchranu svého manžela a dalších 32 horníků sledovala v televizi.


delavar ( 14. října 2010 22:40 )

Každý muž potrebuje dobrú milenku,dobrú kuchárku a dobrú gazdinú na servis okolo seba.Je len strašne dôležité aby sa tieto tri naraz nikdy netretli!!! A táto zlatá zásada sa v Chile asi porušila a hrozí že to, čo sa mu stalo v podzemí,bola len smiešna epizóda,lebo ženy robia všetko dôsledne a teda aj úklady aj pomstu.Podľa mňa je v podstate už mŕtvy.To nevymyslíš-to je život!! P.S.Problém sa prehĺbi,keď sa do veci vloží jeho pravá svokra a ,,tieňová svokra,,/rozumej matka tej milenky/.

Zobrazit celou diskusi