Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přítel pohřešované Nikoly promluvil: Chci to vrátit zpět!

Nikola Beblavá (20) s přítelem Ferdinandem (20). Chodili spolu víc než tři roky, ale teď je jediný, kdo ji nehledá...
Nikola Beblavá (20) s přítelem Ferdinandem (20). Chodili spolu víc než tři roky, ale teď je jediný, kdo ji nehledá...  (Autor: šiš, Nový Čas)
Autor: cas.sk, mivr - 
5. října 2010
12:06

Přítel pohřešované Slovenky Nikoly Beblavé (21) konečně promluvil. Ferdinand Vrba (20) tvrdí, že stále myslí na chvíli, kdy nechal Nikolu odejít z baru, kde se předtím pohádali.

Ferdinand Vrba (20) potvrdil, že se osudné sobotní ráno s dívkou pohádal a pak už ji neviděl. Přesto se do hledání Nikoly osobně nezapojuje. "Je mi to všechno neuvěřitelně líto. Kdybych mohl, vrátím tu chvíli zpět," tvrdí Vrba, který s Nikolou chodil přes tři roky. A v osudný den ji viděl jako poslední.

Po žárlivé scéně odešla a už ji nikdo neviděl...

Naposledy spolu byli na diskotéce v Senici. To bylo v pátek 24. září. Odtamtud šli do herny. To už bylo v sobotu 25. září, okolo půl páté ráno. "Tam jsme se pohádali a ona odešla. Byl jsem opilý a udělal jsem jí žárlivou scénu, ale ani ve snu by mě nenapadlo, že už se neuvidíme," nešťastně přiznává Ferdinand. Od té doby policie po dívce stále pátrá.

"Policisté prověřili desítky míst, kde by mohla být. Opakovaně prošli území mezi Senicí, Dojčem a Šajdíkovými Humencemi. Do jednotlivých akcí byly nasazené všechny síly a prostředky jako vrtulník, psovodi, pátrači. Policie po nezvěstné nadále intenzivně pátrá," sdělil trnavský policejní mluvčí Ľuboš Homola.

645361:gallery:true:true

(Zdroj: Cas.sk)

fiat ( 21. listopadu 2010 11:31 )

v tomto věku jsem musela být do deseti hodin dom, jinak byly problémy s otcem.A to jsem již chodila do kanceláře a sama se živila. Měla hodně tolerantní rodiče, taky extrém.

setug ( 18. listopadu 2010 14:40 )

hodně špatně.

jaramila ( 18. listopadu 2010 12:25 )

Na co má policie psy, když ji nenašli, a přitom byla nalezena nedaleko cesty, kudy šla domů!?!

Zobrazit celou diskusi