Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž s ňadry, Viagra, infarkt a smrt! To vše potkalo řidiče kamionu v nevěstinci.

  • Autor: INT,mivr - 
    19. 8. 2010
    12:07

    Opravdu kuriózní smrtí zemřel pětapadesátiletý řidič kamionu Reiner H. Šel se pobavit do nevěstince a pro jistotu si vzal Viagru. Nejprve si omylem zaplatil transsexuální prostitutku, poté dostal na následky požití prášků infarkt a zemřel.

    Po dlouhé cestě si chtěl řidič kamionu asi odpočinout a tak zastavil ve městě Halle u jednoho nevěstince. Sexuálního hýčkání se ale moc nedočkal. Po krátké masáži ho popadl srdeční záchvat a zemřel.

    Padesát na padesát

    K tragické nehodě došlo včera v německém městě Halle. Otec od rodiny se odpoledne stavil v nevěstinci, aby se trochu rozptýlil, než bude pokračovat dále v cestě se svým kamionem.

    Postavil se do chodby a přemýšlel, jestli otevře dveře, na kterých bylo napsáno "Dao" nebo ty s nápisem "Lapis". Nakonec se rozhodl pro "Lapis". Unavený po dlouhé cestě si spokojeně lehl do postele kurtizány a těšil se na divoké sexuální hrátky. Jenže vše bylo jinak.

    "Neznal význam jmen Dao a Lapis a tak vkročil ke mně. "Lapis" totiž znamená transsexuál," vysvětluje thajská prostitutka Priya (24), u které Reiner dostal infarkt. Ta má udělanou plastiku prsou, ale mužské orgány, se kterými se narodila, si nechala.

    Kruté odhalení

    Co tedy řidič kamionu udělal? "Zaplatil mi sto euro za půl hodiny. Říkal mi, že pracuje jako řidič u jedné firmy a že nemá moc času. Nejprve jsem ho pěkně namasírovala," vypráví Priya. To ještě byla oblečená.

    Po dvaceti minutách se ho zeptala, jestli chce sex. "Jeho odpověď byla kladná. Hodně se potil a já si myslela, že je to vzrušením. Potom jsem se začala svlékat," vzpomíná prostitutka.

    Když byla Priya už kompletně nahá, udělalo se Reinerovi špatně. Těžko říct, jestli proto, že nečekal muže s ňadry, nebo kvůli Viagře. "Řekl jenom: Jsem moc unavený," vypráví kurtizána. Následně se mu protočily panenky a skácel se na červený koberec. "Okamžitě jsem zavolala záchranku," říká Priya.

    Muž byl okamžitě odvezen do blízké nemocnice Elizabeth, kde se ho tamní lékaři snažili resuscitovat. Bohužel bez výsledku. Řidič kamionu zemřel. A příčina smrti? V lékařské zprávě se doslova píše: "Srdeční záchvat v důsledku nesprávného použití Viagry". V jeho autě se pak našlo prázdné balení těchto pilulek podporující potenci.

    Doma byl svatoušek

    U něj doma ve městě Quelinburg, které leží v Sasku, jeho smrt všemi otřásla. Hlavně všechny překvapilo, že navštívil prostitutku. "Všichni jsme si mysleli, že jel do Halle, aby tam koupil dárek k narozeninám své přítelkyni," řekl německému serveru Bild.de kamarád zemřelého.

zirafa ( 19. srpna 2010 20:12 )

arcaben ( 19. srpna 2010 20:03 )

,chlapa s koziskama by ho tolik nevyděsilo

zirafa ( 19. srpna 2010 16:54 )

že to s ním seklo.... vidět ženskou s penisem, to je jen pro silný povahy....

akrapaz ( 19. srpna 2010 14:40 )

Tak to si užil hned dvakrát: poprve a naposledy!

Zobrazit celou diskusi