Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na Facebooku vylákala z lidí tisíce: Lhala, že má rakovinu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, vk, hto - 
15. srpna 2010
13:10

Chtěla si přivydělat, tak předstírala závažnou nemoc. Kanaďanka Ashley Kirilow (23) si vytvořila profilna Facebooku, oholila si hlavu a obočí a svým přátelům na síti tvrdila, že má rakovinu.

Jediné, co by jí mohlo prý pomoci, je finančně nákladná léčba. A důvěřiví lidé jí poslali téměř 365 tisíc Kč!

Pobledlá tvář, smutný výraz v obličeji a šátek na hlavě. Tak se Ashley prezentovala na sociální síti. Dívka vyprávěla smutný příběh o tom, že má vážnou formu rakoviny, která jí už napadla několik orgánů. Barvitě líčila, že nechce zemřít tak mladá. Jediné, co by ji prý mohlo zachránit, je léčebná kúra, kterou si však nemůže dovolit.

A na tuto její výzvu zareagovalo několik lidí, u kterých vzbudila soucit. Začali posílat peníze na její fiktivní charitativní účet, který si vytvořila, modlili se za její zdraví…

Podvodnice si možná odsedí dva roky

O to větší na ně čekalo překvapení, když zjistili, že si dívka celý příběh vymyslela a rakovinou netrpí. V tu dobu však měla Ashley na účtu už téměř 365 tisíc korun! Policie dívku zadržela, pokud bude shledána vinnou, hrozí jí za podvod až dva roky vězení.

lucinda6969 ( 15. srpna 2010 22:31 )

zahravat s takovymahle vecma by se nemelo,aby ji ted nedostala doopravdy..zakon schvalnosti funguje!!!!!To musi byt pekna krava,az to boli.No reknete koho by to napadlo,ani cigana ne!

bosomfriend ( 15. srpna 2010 19:28 )

peníze na advokata v Rakousku. Pozor !!!!

palko1961 ( 15. srpna 2010 17:21 )

Ona ta rakovina na ni muze opravdu prijit. Ja se do lesa vola, tak.........

anka ( 15. srpna 2010 15:14 )

.....v 16 odesla z domova, nemela vzdelani,lina pracovat, nadelala 35 tisic dluhu,prohlasila osobni bankrot s tim, ze je nemocna a ty penize nema z ceho vratit......a na litosti lidi vydelala asi 20 tisic.....dvacet tisic rocne je asi tak na preziti....ted si pujde asi na dva roky sednout - a co pak? cely zivot pred sebou.....i kdyz to co udelala, bylo nechutne a sobecke....prala bych ji, aby dokazala svuj zivot obratit ......

zirafa ( 15. srpna 2010 14:42 )

.... a o rouhání se.....

Zobrazit celou diskusi