Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slovenský masakr: Na silnici rozstříleli podnikatele!

Autor: cas.sk, val - 
20. července 2010
16:47

AKTUALIZOVÁNO: Poprava za bílého dne na ulici! V Topolčanech na Slovensku neznámí pachatelé v úterý ráno zastřelili podnikatele Jozefa Mišenku (†34). Podnikatel byl střelen do hlavy během šoférování a na místě byl mrtev!

Brutální incident se odehrál v Mojmírově ulici v Topolčanech na Slovensku, kde na podnikatele řídícího černý Mercedes zaútočili neznámí pachatelé se samopalem. Muže zasáhlo nejméně dvacet ran. Jedna z nich byla smrtelná, zasáhla ho do hlavy.

Měl doslova rozstřelený mozek

Sanitka sice zraněného Mišenku převezla do nemocnice, kde lékaři na jednotce intenzivní péče bojovali o jeho život. Podle informací slovenského deníku Nový Čas měl muž prý doslova rozstřelený mozek. Po několika minutách svému zranění podlehl.

"Pacient k nám byl převezen ve velmi vážném klinickém stavu. S jedním střelným poraněním hlavy byl v kritickém stavu, lékaři se ho pokoušeli resuscitovat," řekl Novému Času Emil Culena, náměstek ředitele pro zdravotní péči v topolčanské nemocnici.

Podnikatel se nacházel pouhý kilometr od svého domu a zřejmě se vracel právě tam. "Asi směřoval domů," řekl slovenskému serveru Čas.sk jeden ze svědků tragédie.

Byl napojený na podsvětí?

Podnikatel byl v Topolčanech známou osobou. Policie muže spojovala s podsvětím. V roce 2005 ho obžalovali z podvodu. V polovině roku 2008 ho v okrese Topolčany uneslo sedm mužů převlečených za policisty. Propuštěn byl následně až za výkupné 3 miliony korun.

Z únosu policie později obvinila tři muže, kteří už měli na svědomí vraždu podnikatele z Matuškova. Všichni tři však utekli ze Slovenska a byl na ně vydán mezinárodní zatykač. Pátral po nich i Interpol. Muži nakonec byli dopadeni.

zirafa ( 21. července 2010 00:46 )

nechápeš, že přeložit slovenský článek do češtiny je pro redaktůrky plesku nadlidský úkol?!

anka ( 20. července 2010 23:50 )

gogo ( 20. července 2010 22:43 )

Zvláštní je dnešní doba, zvláštní jsou její pojmenování věcí.... Namísto krást se dnes říká tunelovat, namísto podvod se říká privatizace, namísto falešný diplom je turbodiplom, namísto průměrné dívčiny je megastar, namísto vraždy se říká poprava ...

cuoresportivo ( 20. července 2010 22:23 )

Tak s nástupom tejto našej primitívnej vlády o tom dosť pochybujem...

mr.remy ( 20. července 2010 22:17 )

....tak inteligentní čtenáři z toho hned vyvodí, že to byl nějakej šmejd, protože byl podnikatel. Kdyby podnikatel nebyl, napsali byste redaktoři, že rozstříleli třeba instalatéra? Být podnikatel není trestný čin, tak nechápu, proč vy inteligenti dáváte do souvislostí. Prostě pár gaunerů rozstřílelo jiného gaunera, ne? Ještě aby to člověk po vás korigoval, aby to dávalo alespoň trochu smysl.

Zobrazit celou diskusi