Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Larry King uspořádá benefiční akci kvůli ropné katastrofě

Do boji proti dopadům ropné katastrofy ze zapojují i slavní. Mezi nimi známý moderátor Larry King.
Do boji proti dopadům ropné katastrofy ze zapojují i slavní. Mezi nimi známý moderátor Larry King.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, jak - 
19. června 2010
08:58

Televizní moderátor Larry King bude uvádět dvouhodinovou benefiční talkshow věnovanou ropné katastrofě v Mexickém zálivu. Pořad se bude vysílat v pondělí a vystoupí v něm mimo jiné filmové hvězdy Robert Redford a Cameron Diazová nebo zpěváci Sting a Justin Bieber.

 

Cílem benefice je získat prostředky pro nadace, které pomáhají odstraňovat následky ropné havárie na pobřeží Spojených států. Celebrity budou v rámci talkshow také odpovídat na telefonáty diváků a přijímat jejich finanční příspěvky. Do pořadu se mohou zapojit i internetoví uživatelé pomocí sítí Facebook a Twitter.


Ropa uniká do vod Mexického zálivu již 60 dní. Ačkoli se společnosti BP daří odčerpávat stále více unikající suroviny, ropná skvrna, která mezitím zasáhla pobřeží několika amerických států a ochromila prosperující rybářský průmysl, je již nyní největší ropnou katastrofou v dějinách USA.


K ostřejšímu protestu se uchýlili někteří američtí umělci. Jonathan Davis, zpěvák populární americké rockové skupiny Korn, vyzval k bojkotu společnosti BP. Pohonné hmoty britského těžařského koncernu na svých koncertních turné nebudou používat kromě Korn také umělci jako Lady Gaga, Creed nebo Backstreet Boys.

petrzkopecku ( 19. června 2010 11:38 )

a svědčí to asi o viru debility, tak místo, aby tlačili na vládu, aby vše zaplatila okamžitě BP, tak budou vybírat od lidí a BP si bude dál mastit kapsu. Fakt blbost je nekonečná.

Zobrazit celou diskusi