Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slovenská politička Budáčová se před volbami svlékla

Pro zviditelnění strany prý Budáčová nemá problém s nafocením odvážných fotek
Pro zviditelnění strany prý Budáčová nemá problém s nafocením odvážných fotek  (Autor: anč)
Autor: hof - 
12. června 2010
05:15

Už dnes Slováci rozhodnou o tom, kdo povede jejich zemi další čtyři roky. I blondýnka Jana Budáčová (24) ze Strany demokratické levice doufá, že získá jedno z poslaneckých křesel. Po vzoru političek z českých VV se kvůli kampani svlékla.

Budáčová chce prosazovat ekologická témata. Stejně jako poslankyně VV si myslí, že Slovensko potřebuje nové tváře.

„Dost lidí v současném parlamentu je takovými hlávkami zelí ve slovenské politice a měli by zvážit své další působení v ní,“ myslí si pohledná kandidátka. Na znamení výzvy se proto vyfotila nahá, zakrytá jen zelnými listy.

Pro zviditelnění strany prý Budáčová nemá problém s nafocením odvážných fotek Pro zviditelnění strany prý Budáčová nemá problém s nafocením odvážných fotek | anč

Favorritem je strana premiéra Fica

Volební místnosti se na Slovensku otevřou v sedm ráno a volby skončí v deset hodin večer. Favoritem je levicový Směr- SD současného premiéra Roberta Fica. Většinu křesel ale zřejmě získají středopravicové strany.

Ficovi se tak podobně jako před dvěma týdny Jiřímu Paroubkovi (ČSSD) může stát, že volby vyhraje, ale nebude mít s kým sestavit vládu. V minulých dnech se objevila údajná nahrávka dosvědčující korupci v jeho straně. Fico to ale označil za podvrh.

evita5555 ( 12. června 2010 10:00 )

Konečne viem, ako vyzerajú slovenské političky, doteraz som ani netušila, že máme aj takéto.

bosomfriend ( 12. června 2010 08:59 )

Jen tak dále. Musím mít představu, když budeš řečnit . Bravo.

kukuku ( 12. června 2010 08:19 )

Můžeš jmenovat předrevoluční bulvární deník, týdeník ? Můžeš jmenovat předrevoluční političku, která se svlékla, aby % hlasů dostala přes 99,95% ? Problémy minulého režimu byly úplně jinde.

scrolan ( 12. června 2010 05:37 )

Životne dôležitá informácia pre českého čitateľa ............. To už ozaj nemáte o čom písať, že vyťahujete "stupídne články" už aj zo Slovenska ? Redaktori sa nezaprú - či u nás na SK, alebo tu v ČR, že ? Vychovával vás rovnaký režim ..............

Zobrazit celou diskusi