Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah Anikó: Kdysi znásilnil dívku v pivnici!

Autor: Čas.sk, gam - 
13. ledna 2010
12:22

Děsivé vzpomínky se vracejí. Mladá žena (19) z Bratislavy se před třemi lety stala obětí brutálního znásilnění. Měl v tom prsty muž, který podle všeho půjde sedět za vraždu studentky Anikó (†20).

„Seznámili jsme se v Petržalce na ulici, když jsem venčila psa,“ pověděla Novému Času mladá žena. S Dávidem chodila tři měsíce. „První týden byl fajn, no a potom byl celý vztah založený na strachu a i milování bylo pod výhružkami. Užívala jsem antikoncepci a on mi ji bral. Moje máma mě varovala, ale on se mnou manipuloval. Bála jsem se to skončit,“ popsala dívka svůj vztah s mužem, který letos v lednu vraždil.

S Dávidem se poté rozešla, ale on si vyžádal ještě jednu šanci. „Stále však zuřil, a tak jsme se definitivně rozešli,“ pokračovala. V červnu 2006 se dvojice ještě jednou potkala. „Nechtěl mě pustit, vzal mi klíče, vtlačil mě do brány a chtěl sex,“ vzpomíná na otřesný zážitek mladá žena, které bylo v té době šestnáct let. „Vyhrožoval mi, že když se s ním nevyspím, zabije mou rodinu.“

Podle obžaloby ji potom Dávid v pivnici znásilnil. Ponížená dívka vzápětí odešla domů, kde počkala na mámu a společně šli na policii. Dávida obvinili ze znásilnění, ale vyšetřovali ho na svobodě. Dostal však zákaz přiblížit se ke své oběti. I přes to ji kontaktoval přes internet a chodil za jejím bratrem.

Znalkyně sexuoložka uvedla v posudku, že je pro společnost nebezpečný a navrhla mu uložit ústavní sexuologickou léčbu. Projednávání u soudu neustále odročovali, nepřišli svědci, ospravedlňoval se obhájce. Nakonec násilníka pustili na svobodu.

„Kdyby soud stihl rozhodnout, Anikó ještě mohla žit,“ myslí si jeho expřítelkyně.

464753:gallery:true:true

jaramila ( 17. listopadu 2010 12:03 )

Jak je možné, že nebyl za to znásilnění ve vězení?!? Ten, kdo to zavinil, by měl dostat trest také!

vrba ( 13. ledna 2010 17:42 )

evidentních deviantů, kteří jsou schopni vraždit, když je děvče nechá nebo je nechce, ani těch se současná humánní společnost ve vyspělých zemích (s vyjímkou některých států USA) nemůže zbavit. Za nějaký čas bude tenhle agrasivní magor znovu mezi lidmi.

zirafa ( 13. ledna 2010 14:39 )

vsaď se, že netušil. Ten si myslel, že to je to místo, kde zvedá půllitry....

kakamilek ( 13. ledna 2010 13:12 )

Moje řeč.I já bych důsledně jako rodič dbala aby k sexu došlo až po dovršení plnoletosti, jejíž hranici bych zvedla na 40 let.

union ( 13. ledna 2010 12:46 )

Tusi prekladatel tohoto clanku, ze pivnice je v cestine sklep? Kdyz uz preklad, tak netvorte ceskoslovenske esperanto..........

Zobrazit celou diskusi