Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obama chrání čest první dámy

Autor: INT, vk - 
6. ledna 2010
05:20

Americký prezident Barack Obama (48) není pouze nejmocnějším mužem planety. Je také gentlemanem, který v případě, že jeho ženě hrozí nějaký trapas, pohotově zakročí.

Ve chvíli, kdy nastupoval se svojí manželkou na palubu prezidentského letounu Air Force One, vítr nadzvedl Michelle její volné šaty. Obama nezaváhal ani na minutu a své drahé polovičce oděv pohotově upravil. Při nastupování ji pak po celou dobu raději držel za pozadí. Pro jistotu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kudlankabezbozna ( 6. ledna 2010 13:35 )

Tak mě napadlo, jak se říká: "Má hlavu hnědou od toho, jak ji někomu strká do zadku." V případě pana Obamy a jeho vztahu k pánům Medveděvovi a Putinovi, má současný americký prezident ty nejlepší předpoklady.

malyhad ( 6. ledna 2010 04:52 )

co pan Obama dokáže,resp. co má dovoleno.Z toho ostatního,co celému světu nasliboval a čemu mnoho lidí uvěřilo,neudělal zatím nic.Jedna filizofická kategorie mluví o jednotě slov a činů.U něho,stejně jako u ostatních politiků,včetně těch našich,řídí slova jedni a činy druzí.Oni jsou jen figurky,které jsou nám předhazovány na obdiv i ke kritice.

Zobrazit celou diskusi