Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec ztratil ruku a omluvil se mamince!

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Archív)
Autor: INT, shp - 
31. října 2009
20:57

Když maminka z německého Ulmu šla ve čtvrtek probudit svého čtyřletého syna, málem zešílela. Chlapec jí totiž s krvavým pahýlem omotaným v ručníku řekl: "Omluvám se, mami, ztratil jsem ruku. Je mi to líto."

Den předtím si totiž s bratrem (11) hrál u pračky s rozbitými dvířky. Chlapec strčil do přístroje ruku, a když děti omylem pračku zapnuly, tak rotující buben dítěti utrhl ruku. Starší bratr vzal odtrženou končetinu a strčil ji do mrazáku. Bratrovi pak obmotal ruku ručníkem a uložil ho k spánku. Když matka druhý den ráno zjistila, co se stalo, okamžitě volala ambulanci a policii. Na chirurgické přišití ruky ale již bylo pozdě.

„Není to nic jiného než zázrak, že nevykrvácel,“ řekl policejní mluvčí Wolfgang Juergens. „Nevykrvácel asi proto, že spal na pahýlu, čímž vytvořil tlak na ránu. Extrémní šok vyvolaný touto událostí nejspíše utlumil bolest,“ řekl německý ortoped, který chlapce prohlédl.

anasyi ( 4. listopadu 2009 03:02 )

i626 ( 1. listopadu 2009 15:42 )

Co to jako zase je? To je další level testování debility čtenářů nebo o co jde? První level jsou ty hořící zásuvky a teď tohle. To si snad platí nějaká politická strana jako předvolební průzkum čemu jsou lidi schopní uvěřit.

kozelch ( 1. listopadu 2009 10:14 )

není pravda všechno co se napíše. Chce to jenom trochu fantazie - představte si, jak chlapečkovi pračka drtí ruku a on statečný ani necekne. Zodpovědný bratr jěště teplou packu hodí do mrazáku na jahodový knedlíky a oba takhle čekají do rána, aby se pochlubili matce . To je stejná kravina jako článek o mladým Bin Ládinovi.

matyldamatylda ( 31. října 2009 23:59 )

vždyť dnes není apríl

mamca24 ( 31. října 2009 22:26 )

urcite z te bolesti nemohl usnout.a navic pracky maji pojistky a zapnou se jen v pripade ze sou dvirka zavrena.Aspon ta moje pracka.

Zobrazit celou diskusi