Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Eltone Johne: Zpěvákova nabídka adopce rozdělila rodinu

Autor: INT, INT, vk - 
7. října 2009
06:00

Tohle je matka ukrajinského chlapečka Lva (1), která je ostře proti jeho adopci zpěvákem Eltonem Johnem (62), jedním z nejbohatších Britů. Sama žije v děsivých poměrech. Je HIV pozitivní. Úřady jí odebraly obě děti.

„Změním se!“ kaje se alkoholička Marina (25). Otec Sergey (31) to ale vidí jinak. Zavětřil příležitost, jak si přilepšit, a zpěvákovi vzkázal: „Opatrovnictví není problém, ale vezměte si i mě!“

Matka miminka vzkazuje Eltonu Johnovi: Své dítě ti nikdy nedám!

Názory na budoucnost syna mají manželé z Ukrajiny naprosto rozdílné. „Nikdy se ho nevzdám,“ prohlásila matka Lva, která chce syna získat zpátky teprve až od té doby, co na scénu vstoupil John. Ani chlapcův otec není žádný svatoušek.

Elton John: Chce adoptovat dítě s HIV

Pracoval jako obuvník, nyní je nezaměstnaný, osm let strávil ve vězení za zabití 14leté dívky, v minulosti byl závislý na drogách a je rovněž HIV pozitivní. Po Johnovi, jehož majetek je odhadován na 4,9 miliardy korun, vychytrale chce, aby se staral nejenom o Lva, ale zabezpečil také jeho.

Se zpěvákem se proto hodlá setkat co nejdříve, aby tento nápad probrali osobně. „Vím, že je bohatý. Snad by pomohl i Marině a synům. Možná bychom opět byli rodina. A kdyby mi koupil obchod s obuví, bylo by to skvělé,“ vidí už svoji idylickou budoucnost muž.

S ženou žijí odděleně, jediné, v čem se shodnou je, že nechtějí svolit k adopci. I otec souhlasí pouze s možností opatrovnictví. Elton John s přítelem Davidem Furnishem si chlapce vyhlédli v jednom z ukrajinských sirotčinců. Už tehdy zpěvák prohlásil, že mu malý Lev ukradl srdce. Tamní úřady však homosexuálnímu zpěvákovi prozatím adopci nepovolily. V případě že chlapcova adopce nevyjde, chtěl by John adoptovat dítě z Afriky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kefudka ( 7. října 2009 09:09 )

proč mu nedají dítě k adopci ,věřím že by dítě bylo dobře zabezpečené.Nad dítětem může být prováděná pravidelná kontrola.Elton by možná zachránil jedno dítě od samoty žijící v ústavu.

Zobrazit celou diskusi